https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

OSTALI ŠPORTI

FOTO: S skoki na veliki prožni ponjavi skočili na visoka mesta

1.12.2015  

Minulo soboto so se telovadci Društva za športno rekreacijo Murska Sobota udeležili 4. odprtega prvenstva v skokih na veliki prožni ponjavi, hkrati pa je potekala 2. tekma za pokal Slovenije v skokih na veliki prožni ponjavi. Tekmovanja se je udeležilo kar 164 telovadcev iz 6. društev.

 

Odprto prvenstvo v skokih na veliki prožni ponjavi

V kategoriji mlajših deklic sta tekmovali dve ekipi in dve posameznici, Rea Felicijan in Nela Gerič. Prvo ekipo so sestavljale Alja Černezel, Maša Fartelj, Nina Gerič, Katarina Ilič, Neli Felicijan in Klara Gyorek, drugo ekipo pa Azra Vinkovič, Amadeja Ilič, Lena Kočar, Luna Kočar ter Katarina Kovačec. Druga ekipa je dosegla drugo mesto, prva ekipa pa 7. mesto.

Posamezno so mlajše deklice osvojile sledeče rezultate: 5. mesto sta si delili Azra Vinkovič in Amadeja Ilič, 10. mesto Maša Fartelj, 12. mesto Asja Kuhar, 15. mesto Lena Kočar, 31. mesto Luna Kočar, 32. mesto Klara Gyorek, 35. mesto Neli Felicijan, 37. mesto Nela Gerič, 39. mesto Katarina Ilič, 41. mesto Nina Gerič, 49. mesto Alja Černezel, 52. mesto Katarina Kovačec in 53. mesto Rea Felicijan.

Timotej Ilič, Taj Tratnjek, Luka Pap, Milo Šavel, Tian Fras in Til Erniša so sestavljali ekipo mlajših dečkov. Ekipno so osvojili 4. mesto, posamezno pa je 1. mesto osvojil Timotej Ilič, 17. Taj Tratnjek, 24. Luka Pap, 25. Milo Šavel, 27. Tian Fras in 29. mesto Til Erniša.

Starejše deklice so zastopale Asja Benčec, Maja Čopi, Aleša Polanšček in Ana Stančin. Ekipno so dosegle drugo mesto, posamezno pa je Asja Benčec osvojila 1. mesto, Maja Čopi 4., Aleša Polanšček 18. in Ana Stančin 19. mesto.

V kategoriji mladincev smo imeli enega predstavnika, Luka Mešič je osvojil 2. mesto.

Tekma za pokal Slovenije v skokih na veliki prožni ponjavi

V ta rezultat sta se sešteli uvrstitvi iz obeh letošnjih tekmah v skokih na veliki prožni ponjavi.

V kategoriji mlajših deklic je bila Julija Bednar 3., 7. mesto pa sta si razdelili Azra Vinkovič in Amadeja Ilič. V kategoriji mlajših dečkov je Timotej Ilič osvojil 2. mesto. Med starejšimi deklicami je Asja Benčec osvojila 1. mesto, Maja Čopi pa 3., Luka Mešič pa je v kategoriji mladincev osvojil 3. mesto v seštevku obeh tekem.

Za gimnastičarji DŠR Murska Sobota je odlična sezona in že se pridno pripravljajo na novo. V svoje delo vložijo veliko truda, kar se vedno znova in znova poplača. 

Foto: Društva za športno rekreacijo Murska Sobota

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.