https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Z Miklošovim senjem in odprtjem drsališča se v soboto pričenja praznično dogajanje v Murski Soboti

Murska Sobota, 03.12.2015 ob 10:00  

V Murski Soboti bodo praznični december pričeli v soboto, 5. decembra. Na ta dan bo v mestnem središču potekal tradicionalni kramarsko – rokodelski Miklavžev sejem. Istega dne bo začelo obratovati drsališče na Trgu kulture, ki bo na voljo za brezplačno zabavo na ledu vse do konca februarja. Na predvečer praznika sv. Miklavža, ki je zavetnik našega mesta, bodo prižgali praznično  okrasitev v mestnem središču.

 

Tudi letos Božični sejem

Za praznično okrasitev mestnega središča, ki bo zajemalo okrasitev Slovenske, Kocljeve, Slomškove in ulice Štefana Kovača, ter treh krožišč na vpadnicah mesta, namenja letos MO Murska Sobota  okrog 13.500 evrov.

V soorganizaciji Zavoda za kulturo, turizem in šport in Komunale Murska Sobota pripravlja MO Murska Sobota tudi letos Božični sejem, ki bo na Slovenski ulici potekal od ponedeljka, 21. do srede 23. decembra. Slovenska ulica bo ponovno oživela s stojnicami z izbrano ponudbo božično - novoletnih daril  ter prazničnim  programom in zadišala po izbranih kulinaričnih dobrotah.  Podrobni program si lahko ogledate spodaj.  Predvidena vrednost izvedbe Božičnega sejma s programom znaša 12.000 evrov. 

Silvestrovanje z Rock Partyzani in otroško silvestrovanje z Mišo

Praznični december bodo zaključili na silvestrski večer. Po lanskoletnem uspešnem silvestrovanju za najmlajše, le-to prirejado tudi letos.  Na Trgu zmage (pred banko in pošto) bodo ob 17.00 otrokom  in njihovim staršem silvestrsko vzdušje pričarali Miša Zečević in animatorji Zeko Teatra. Ob 22.00 se bo začelo tradicionalno silvestrovanje na prostem z glasbeno skupino  Rock Partyzani, ki bo trajalo do jutranjih ur. Tik pred polnočjo bo zbrano množico nagovoril župan Aleksander Jevšek, prve trenutke novega leta bo mesto ožaril novoletni ognjemet.

Predvidena vrednost izvedbe silvestrovanja na prostem znaša skupaj z ognjemetom 15.000 evrov, od tega znaša vrednost ognjemeta 1.818  evrov.

PROGRAM Božičnega sejma na Slovenski ulici od 21. - 23. 12. 2015,

vsak dan med 10.00 in 20.00

Na Slovenski ulici (med blagovnico in šopingom), ki bo zaprta za ves promet bodo postavljene stojnice s kulinarično ponudbo in ponudbo domače in umetnostne obrti. Vsak dan bo predvidoma 20 ponudnikov.

ponedeljek, 21. 12. 2015

16.00 - koncert pevskega zbora

17.00 - program za otroke - prihod otrok iz Vrtca Murska Sobota z lučkami in nastop pevskih zborov

Vrtca Murska Sobota (otroci in vzgojiteljice)

18.00 - koncert prekmurskih ljudskih v novi preobleki – Edna

torek, 22. 12. 2015

16.00 - koncert pevskega zbora

17.00 - program za za otroke

18.00 - koncert soul, funk, R&B in pop glasbe - YNESS & BAND

sreda, 23. 12. 2015

16.00 - koncert pevskega zbora

17.00 - predstava za otroke s prihodom dedka Mraza

18.00 - koncert vokalne skupine Angelski biseri

19.00 - koncert božičnih pesmi - Juan VASLE

Informacije o dogajanju najdete tudi na:  www.murska-sobota.si ali www.zkts-ms.si

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.