https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Na Bujti repi bodo zbirali sredstva za socialno ogrožene študente

22.02.2011 ob 8:55  

V sredo, 23. februarja, se bo ob 20. uri s pristno prekmursko večerjo pričela tradicionalna Bujta repa, ki jo pripravlja Klub prekmurskih študentov. Med večerjo bo nastopila zasedba Nubira, zatem pa še Plamen, Sončna uprava in Jože Činč s skupino D'Kwaschen Retashy. Za plesne viže bo skrbel Črt DJ.

Podelili bodo več kot 100 nagrad

V Klubu prekmurskih študentov so se odločili tudi za prostovoljno zbiranje prispevkov na Bujti repi za projekt Študentski fond. Z enkratnimi štipendijami, ki jih podelijo iz fonda v sodelovanju s Pomursko izobraževalno fundacijo – PIF in Pomursko gospodarsko zbornico, letos tako že drugo leto zapored pomagajo socialno ogroženim študentom iz Pomurja. Tisti, ki bodo podarili prostovoljni prispevek, bodo sodelovali v nagradni igri, ki bo potekala na prireditvi. V ta namen so sponzorji Bujte repe prispevali več kot 100 nagrad. Celoten izkupiček bo namenjen Študentskemu fondu. Več informacij o Študentskem fondu najdete na www.sfond.si.

Predprodaja vstopnic je v teh dneh že v polnem teku. Po predprodajnih cenah bodo obiskovalci vstopnice lahko kupili tudi na dan prireditve na predprodajnih mestih do navedenih ur. V Murski Soboti na Pomurskem študentskem servisu do 15:30, v Mariboru na ŠTUK-u do 20. ure in v Ljubljani na K4 – Metropol do 19. ure. Potem bodo vstopnice brez večerje na voljo po enotni ceni 10 evrov. Cena vstopnice za člane Kluba prekmurskih študentov brez večerje znaša 5 evrov, z večerjo pa 9 evrov. Za nečlane cena vstopnice brez večerje znaša 8 evrov, z večerjo pa 13 evrov. 

PR

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.