https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

OSTALI ŠPORTI

Jesenski prvaki v drugi slovenski namiznoteniški ligi za člane

6.12.2015  

V prekmurskem namiznoteniškem derbiju je v zadnji tekmi jesenskega dela v drugi slovenski namiznoteniški ligi za člane v Murski Soboti vodilna ekipa Sobote tesno, s 5:4, premagala drugo ekipo puconske Keme. Za Soboto je trikrat zmagal Mitja Horvat, po enkrat pa Gregor Kocuvan in Dominik Maček. Za Kemo sta po dvakrat zmagala Luka Norčič in Damjan Zelko. Na lestvici še naprej vodi Sobota brez poraza in je postala resen kandidat za vrnitev med najboljše, torej v prvo SNTLM.

 

Med tednom je bila odigrana četrtfinalna tekma slovenskega pokala za moške in žreb je določil, da se, kot lansko sezono, zopet srečata ekipi Sobote in Keme I. S 5:0 so zmagali igralci Keme I in se tako uvrstili na polfinalni turnir, ki bo 19.12.2015 na Muti, kjer bodo branili naslov slovenskega pokalnega zmagovalca iz lanske sezone. Na zaključni turnir pa so se uvrstile tudi mlade igralke NTK Sobote, kar je veliko presenečenje.


Tudi v drugi slovenski namiznoteniški ligi za ženske je bila na sporedu zadnja tekma jesenskega dela in mlade Sobočanke so v Puconcih izgubile z rezultatom 0:5. V premierni sezoni med članicami, so v jesenskem delu Anamarija Horvat, Tjaša Dervarič in Eva Grabnar dosegle tudi nekaj posamičnih zmag in pod vodstvom trenerja Mirana Močana, pri treningih pa mu še pomaga predsednika kluba Mitja Županek, pridno trenirajo in se pripravljajo za drugi del ligaškega tekmovanja, ter turnirje v svojih kategorijah. 

V soboto 12.12.2015 od 10:00 ure naprej pa bo na OŠ III Murska Sobota 2. odprti članski turnir za člane in članice, kjer se bodo zbrali vsi najboljši slovenski igralci in igralke, z izjemo Bojana Tokiča in Jana Žibrata, ki igrata v 1. nemški ligi. 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      06.12.2015 ob 19:42 insex gost

      Ajde pojge vrnite Soboto ta kama spada v prvo ligo.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.