https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Miklavž obdaroval otroke na Otoku ljubezni

Ižakovci, 07.12.2015 ob 7:00  

Tudi letos Miklavž ni pozabil na ižakovske otroke. Slednje je tradicionalno razveselil s svojim obiskom in jih obdaroval na Otoku ljubezni.


Še pred obiskom Miklavža pa so za otroke pripravili otroško predstavo z naslovom »Božična simfonija« v izvedbi otroškega gledališča Ku-Kuc. Dogodek so pripravili in izvedli član Turističnega društva Büjraš Ižakovci.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      07.12.2015 ob 8:32 sebo gost

      Joj kako je lepo blo samo je nič pijače nej bilo.

      1 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      07.12.2015 ob 9:43 gajdaš gost

      Somarje büjraški

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      07.12.2015 ob 10:40 semi gost

      He he tomi peklenščki je pa lekar vujšlo kak se trdo držij.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      07.12.2015 ob 13:35 maruša gost

      Brez veze je bilo darila tak slaba da je mali že po popoti vrel vse vkrej samo smo mogli peneze dati.Pa nikaj jestija pa nikaj pijače brez veze...

      3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      07.12.2015 ob 14:54 domačin gost

      Vepa , poglednite kelko Ižakovčarov , je tukaj zraven ? Peščica , ostalo so vzgojiteljice pripeljale od drugot , samo da je več videti Somarje , tole bi lahko imeli v dvorani , ker pa modrijaši nimajo odra v dvorani ,pa se morajo z temi malčki greti na prostem , na odru , ki jim ga je ZTK. pripravil . Kmica življenja---burašje !!!!!

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      07.12.2015 ob 18:50 zidar gost

      ka ste je nej na broud gnali, ka bi se mikloužek pelau, rejsan ste bikeci

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      12.12.2015 ob 11:31 pando gost

      Bilo je zelo lepo, otroci so uživali v čudoviti predstavi. Ku KUc so zakon. Maruša tou predstavo je verjetno trbelo plačati, da je pa tvoj mali že po pouti vse ta vrgal je pa stvar tvoje vzgoje in tvoja slika. Če pa Ižakovčari nejdejo pa je njihov problem, nej problem bujrašov. Čestitke organizatorjem.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.