https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Miklavž obiskal otroke v Bakovcih

08.12.2015 ob 9:00  

Prvi od decembrskih dobrotnikov se je včeraj za kratek čas ustavil tudi v Bakovcih, kjer je v tamkajšnjem vaškem domu obdaril vse pridne otroke.


Miklavž v spremstvu parkeljnov se je otrokom pridružil na športno-zabavnih uricah, ki v dvorani bakovskega vašega doma potekajo vsak ponedeljek. Otroci so ga nestrpno pričakovali, ko so ga naposled dočakali, so mu pokazali tudi nekaj plesnih korakov, ki so se jih naučili.

Obilo skupnega druženja

Letos so se v KS Bakovci odločili, da bodo mladim družinam omogočili več skupnega druženja in preživljanja prostega časa, zato je vzklila ideja o športno-zabavnih uricah, v okviru katerih potekajo številne aktivnosti. Poleg telovadbe, plesa in iger si prizadevajo, da bi v njihove dejavnosti vključili oz. obudili tudi čim več že pozabljenih običajev, navad. Ker je današnji življenjski tempo izredno hiter in včasih tudi stresen, želijo s temi uricami izboljšati povezanost družin. Prvi od decembrskih dobrotnikov je bil z njihovim delom zadovoljen, sedaj že nestrpno pričakujejo še ostale.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija