https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Jutri dobrodelni koncert »Pomagajmo Kaji«

11.12.2015 ob 15:00  

Kajo, učenko OŠ Stročja vas je cerebralna paraliza prikovala na invalidski voziček. Zaradi težavnega gibanja potrebuje številne pripomočke, tako v šoli, kot tudi doma. Kaji se je odločilo pomagati tudi Športno društvo Altafin iz Stročje vasi, ki bo jutri organiziralo dobrodelni koncert »Pomagajmo Kaji«. Koncert bo potekal jutri, v soboto 12. decembra 2015, s pričetkom ob 19. uri v telovadnici OŠ Stročja vas.

 

Na koncertu bo nastopila priznana dalmatinska klapa Šufit, kot gostje pa se jim bodo na odru pridružili Mladi Pomurci. Nastopajoči so se odrekli delu honorarja, tako da bo ves dobiček od prodanih vstopnic namenjen Kaji. Vstopnice za koncert je mogoče dobiti v tajništvu OŠ Stročja vas in v lokalu Šic bar cafe v Ljutomeru.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.