https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KULTURA

VIDEO: Ethnotrip predstavlja nov spot za skladbo Što imala kismet Stamena

12.12.2015 ob 1:14  

Skupina Ethnotrip je sinoči v lendavski Drvarnici predstavila nov videospot.


To je drugi videospot skupine, ki izvaja etno glasbo. Člane zasedbe Ethnotrip sicer združuje ljubezen do ljudske glasbe in želja po poustvarjanju le te. V njihovem repertoarju je poleg slovenske etno glasbe moč slišati tudi ljudske skladbe iz Madžarske, Hrvaške, Srbije, Anglije, Makedonije, Rusije, izjemoma pa izvajajo tudi skladbe, katerih avtor je poznan.

Tokrat so se odločili za video spot makedonske ljudske skladbe Što imala kismet Stamena. Ob predstavitvi spota so se vrnili »na kraj zločina« v lendavsko Drvarnico, kjer je bil videospot tudi posnet.

Skupina, katere člani so Tjaša Šimonka – vokal, Miha Kavaš – violina, Aleksander Varga – bas kitara, Primož Kramberger – klavir in Tomi Dolšen – tolkala, je s svojim delovanjem pričela leta 2009, do danes pa so se predstavili na številnih koncertih in drugih nastopih doma in v tujini. V prihodnjih tednih lahko pričakujemo izid njihove druge zgoščenke z naslovom Kdo bo pil iz bistrega studenca.

Video:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. lucky38
      12.12.2015 ob 17:12 lucky38

      Bravo!!

      7 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. Za komentiranje se morate prijaviti!

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.