https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Zaposleni iz podjetja 13 M so se odpovedali malici v korist socialno šibkim družinam

23.12.2015 ob 9:00  

Rotary klub Martjanci  je včeraj v sodelovanju z družbo 13 M in Proconi, v Trgovsko logističnem centru podjetja 13 M v Markišavcih razdelil prehrambene pakete 15 socialno šibkim družinam iz območja Pomurja. Vrednost paketov ocenjujejo na tisoč evrov.

 

V dobrodelni akciji, letos že četrti zapored,  so sodelovali zaposleni iz podjetja 13 M, ki so se v decembru 2015 odrekli nadomestilu za malice in ta sredstva namenili tistim, ki si v teh prazničnih dneh težko privoščijo dober obrok. Akcijo so podprli tudi vodilni iz podjetja Proconi iz Murske Sobote, ki so  podarili izdelke  blagovne znamke Pogrej in Pojej.

Rotary klub Martjanci, ki letos praznuje 12. obletnico delovanja, je v tem kratkem času številnim družinam in pomoči potrebnim posameznikom, v različnih dobrodelnih akcijah  doniral čez 57.000 evrov.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.