https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Anina zvezdica Pomurje zasvetila tudi v Radenski

29.12.2015 ob 14:08  

Na zbirnem mestu v družbi Radenska so zaposleni v tem podjetju ter krajani Radencev zbrali 182 kilogramov hrane in higienskih pripomočkov za Anino zvezdico Pomurje.


Radenska se je obvezala, da bo Anini zvezdici Pomurje podarila še toliko litrov svojih pijač, kolikor kilogramov donacij se bo zbralo. »No, nekoliko smo zaokrožili in z naše strani dodali 200 litrov pijač, ki bodo z brezalkoholnimi mehurčki razveselile socialno ogrožene v Pomurju,« je povedala Alenka Dujanović, koordinatorka zbiralne akcije v Radenski.

Pobuda za sodelovanje Radenske je prišla s strani 12-letne deklice, Radenska pa je k sodelovanju pozvala svoje zaposlene ter krajane Radencev in okolice. »Veseli smo, da je akcija potekalo tako uspešno in zagotavljam, da jo bomo ponovili tudi prihodnja leta. Takšne akcije nas povežejo in tistim, ki so se znašli v težavah, vsaj nekoliko polepšajo praznike, a moja iskrena želja je, da ne bi bile potrebne,« je ob tej priložnosti poudaril Marian Šefčovič, direktor Radenske. Vse zbrano je v teh dneh bržkone že našlo pot do družin v lokalnem okolju, vse ljudi dobrega srca, ki so darovali hrano in higienske pripomočke, pa je s priponko »Srčni na kubik« simbolično obdarila tudi Radenska.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.