https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Potegujte se za eno izmed prostih delovnih mest v Pomurju

06.01.2016 ob 7:00  

Za vas smo preverili, katera delovna mesta so trenutno na voljo v Pomurju.


Medtem ko je bilo konec decembra v Sloveniji registriranih 113.076 brezposelnih, torej 5,3% manj kot pred letom dni, pa so zavodi za zaposlovanje v teh dneh polni brezposelnih, ki so jim z novim letom potekle pogodbe za delo. Med temi je precejšnji delež teh, ki so brezposelni zaradi izteka pogodbe za določen čas, mi pa smo preverili, katere zaposlitve trenutno lahko najdejo preko zavoda za zaposlovanje iskalci zaposlitve v Pomurju. V nadaljevanju vam predstavljamo izbor del.

Na spletnih straneh zavoda za zaposlovanje je trenutno objavljenih 881 prostih delovnih mest, samo v Pomurju pa je prostih delovnih mest le 42.

Medtem ko je na voljo nekaj zaposlitev, ki so stalnica na straneh zavodov za zaposlovanje, in sicer natakarji, kuharji, monterji, vozniki tovornih vozil, varilci, zidarji in drugi, pa se v teh dneh lahko potegujete tudi za naslednja delovna mesta:

Bolničar/negovalec – pripravnik v Domu starejših Rakičan. Iščejo kar štiri osebe, katerim ponujajo delo za polni delovni čas, in sicer za določen čas šest mesecev. Prijave so možne do danes.

CNC programer/operater lahko dobi delo v podjetju Elektronika Borak proizvodnja, storitve, trgovina d.o.o.

Podjetje Carthago pa v teh dneh išče vodjo delovne skupine CNC operaterjev. Ponujajo delo za polni delovni čas za obdobje šest mesecev z možnostjo podaljšanja. Prijavite se lahko do danes.

Kontrolor čiščenja in vzdrževanja se išče v podjetju EES sistemi. Ponujajo delo za polni delovni čas za obdobje treh mesecev. Prijave so odprte do 15. januarja.

OŠ Kuzma išče diplomiranega vzgojitelja predšolskih otok za delo v Porabju. Delo je za polni delovni čas, zaposlitev pa se sklene do konca leta 2016. Prijavite se lahko še danes.

V Domu starejših občanov Ljutomer pa iščejo socialnega delavca/pripravnika. Ta bo zaposlitev za polni delovni čas dobil za eno leto. Kandidati se lahko prijavite do 8. januarja.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      06.01.2016 ob 12:39 smrkci gost

      Najboljše in naj bolj plačano delovno mesto v Sloveniji in na zavodu je delovno mesto TAJKUN.

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      06.01.2016 ob 13:26 gost

      naslov je napisani tak kak če reklamirajo tombolo ali loterijo....

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      06.01.2016 ob 17:11 frč gost

      zanimivo v lotmekri v domi iščejo socialnega delavca... rok do 8.1. ena gospodična takšega profila pa si gnes na FB objavila ka službo dobila :)

      6 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        07.01.2016 ob 17:25 gost

        Gost frč ta gospodična se je prijavila na prejšnji razpis. Razpis, ki velja zdaj do 8.1 je nov - za novega bodočega pripravnika!

        2 0 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      06.01.2016 ob 21:23 trener gost

      fenomen Pomurja, en nogometni klub se lejko zaposli, telko delovnih mest ja na razpolago, samo nesmi biti dosti (številčno) rezervnih igralcev, banda pohujšana

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      07.01.2016 ob 15:22 nepismeni prekmurčeki gost

      kaj vi prekmurčeki resno ne znate napisat niti enega komentarja, ki bi bil slovnično korekten ali pa vsaj razumljiv za povprečnega slovenca?

      2 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      07.01.2016 ob 17:17 sedmi januar gost

      Ljuba duša, gost - nepismeni prekmurčeki, v tvojem komentarju je tako na hitro pogledano približno šest slovničnih napak, tako da prosim, najprej pometi pred lastnim pragom!

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      08.01.2016 ob 1:52 poštudijuvtujino gost

      Problem je tudi v tem, da se v večini Pomurju v odpirajo slabo plačana delovna mesta, ki ne zahtevajo visoke izobrazbe, ki tudi ne prinašajo visoke dodane vrednost. Univerzitetno izobražen kader se ponavadi zaposluje še kje v javnem sektorju, kjer itak ni nobene dodane vrednosti. In seveda gre za zaposlitve preko poznanstev. Zato mlad sposoben, izobražen kader množično odhaja iz Pomurja. Nekateri ostanejo v kraju študija, zelo veliko mladih pa danes odhaja v tujino, kjer si že med samim študijem preko raznih povezav, ki jih večino najdejo prek spleta, poiščejo delodajalca. Na določenih mestih v Sloveniji tudi mlad kader ne more uspeti, ker stari oleseneli kadri enostavno ne sprejemajo nobenih novih zamisli in se držijo svojih starih načel. Zato je tudi naš javni sektor takšen, kot je. Vsaka nova dobra ideja je takoj v kali zatreta.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      08.01.2016 ob 21:26 gost

      Bravo za zgornji komentar! Mi bereš misli. Tudi moja osebna izkušnja je takšna. Javni sektor v Prekmurju je najbolj hinavski, dvoličen, da je groza. Po treh letih (!) neuspešnega iskanja pripravništva, sem se odselil v tujino. Delam v drugem poklicu, ampak imam vsaj plačo. To kalvarijo, ki sem jo preživel doma ne privoščim nikomur. Sploh za nas, ki smo z Goričkega, je že v Murski nemogoče sploh priti zraven. Enkrat je preveč potnih stroškov zaradi oddaljenosti, drugič ti soboška murina delavka zasede mesto zaradi poznanstva, tretjič je tu spet nekdo, ki se vozi iz Ljutomerja in še dle. Skratka - mladi, izobraženi, pametni in ponosni nase - bežite iz Prekmurja. Tu ni prihodnosti!

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.