https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Ansambel Horizont praznuje 20. obletnico

14.01.2016 ob 7:00  

Narodno-zabavni ansambel Horizont že 20 let razveseljuje prekmursko občinstvo. Okroglo obletnico bodo obeležili to soboto z nastopom v Nedelici, kjer se jim bodo na odru pridružili člani zasedbe Gadi.

V 20-ih letih delovanja so se člani narodno-zabavnega ansambla predstavili na številnih slovenskih in tujih odrih. V tem obdobju glasbenega ustvarjanja so posneli več avtorskih skladb. Pred kratkim je izšla njihova zadnja skladbo z naslovom »Gasilska veselica«.

V času delovanja ansambla se je zamenjalo nekaj članov, trenutno zasedbo sestavljajo: Boštjan Pozderec (harmonika, klaviature, vokal), Alojz Miholič (trobenta, ritmi, vokal), Željko Ritlop (klarinet, saksofon, klaviature, vokal), Davorin Žnidarič (bariton, kontrabas, bas kitara, vokal) in David Kreslin (kitara, vokal). Ansambel izvaja narodno-zabavno in zabavno glasbo za vse generacije in za vse priložnosti.

Jubiljena zabava bo v Nedelici

V soboto, 16. 1. 2016, bodo svojo obletnico obeležili v gostilni Pri studencu v Nedelici, kjer sem jim bodo kot gostje pridružili člani priljubljene skupine Gadi, s katerimi bodo odigrali največje plesne hite in poskrbeli za nepozabno plesno-zabavno noč.

 

    Fotogalerija