https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Iz poslovnega prostora v Murski Soboti odnesli denar in druge vrednejše predmete

18.01.2016 ob 7:01  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali tri kazniva dejanja, prometno nesrečo z materialno škodo, kršitev javnega reda in miru, poškodovanje vozila na parkirnem prostoru in povoženje divjadi.

 

Na področju kriminalitete sta bila obravnavana dva vloma in tatvina. Na območju Murske Sobote je bil obravnavan vlom v poslovni prostor, kjer je neznani storilec po nasilnem vstopu odtujil denar in druge vrednejše predmete. V drugem primeru pa storilcu ni uspelo vstopiti v objekt. Obravnavana je bila še tatvina iz odklenjenega parkiranega osebnega avtomobila.

Ob tem bi vse opozorili, da primerno zavarujete svoje premoženje. Zaklepajte objekte in vozila. Na vidnih mestih brez nadzora ne puščajte vrednejših predmetov.

Javni red in mir je bil kršen enkrat v zasebnem prostoru. Kršitelj se je ob intervenciji pomiril in s kršitvijo prenehal.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo na območju celotne Policijske uprave Murska Sobota.

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali tri kazniva dejanja, prometno nesrečo z materialno škodo, kršitev javnega reda in miru, poškodovanje vozila na parkirnem prostoru in povoženje divjadi.

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.