https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

MLADI

FOTO: Pomurski dijaki so spoznavali študij in fakultete

Murska Sobota, 21.1.2016  

Včeraj je na Ekonomski šoli Murska Sobota potekala tradicionalna prireditev Najdi študij.si - Pomurje 2016. Dijakom tretjih in četrtih letnikov, torej bodočim študentom iz Pomurske regije, se je predstavilo 29 fakultet, ena višja strokovna šola in samostojni visokošolski zavod, Vpisno prijavna služba, Študentski domovi Maribor, prvič pa so se predstavitve udeležili tudi predstavniki Univerze iz Celovca.


Dijaki so tako dobili veliko koristih informacij iz »prve roke« in se lahko seznanili s študijskimi programi, njihovimi programi ter nenazadnje tudi postopki vpisa. 

Več fotografij v spodnji galeriji...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.