https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Aktualna priložnost za delo v Pomurju

27.01.2016 ob 6:30  

Trenutno je na Zavodu za zaposlovanje za pomursko regijo razpisanih 67 delovnih mest. Med drugim te dni iščejo pediatra, diplomirano medicinsko sestro, pospeševalce prodaje, optika in druge kadre.


Za vas smo tudi ta tedne preverili, kakšne zaposlitve so ta hip na voljo v Pomurju. Naredili smo izbor zanimivejših del:

Zasebna splošna ambulanta Sana Vita zaposli diplomirano medicinsko sestro. Ponujajo delo za polni delovnik za obdobje šest mesecev, kandidati pa lahko za razgovor pokličete do 4. februarja.

Center za socialno delo Murska Sobota išče koordinatorja lokalne mreže. Izbrani kandidat bo dobil zaposlitev za skrajšan delovni čas za obdobje do 25. maja. Kandidati se lahko prijavite le še danes.

Podjetje Piramida NV zaposli optika. Izbranec bo dobil zaposlitev za polni delovni čas za obdobje 12 mesecev z možnostjo zaposlitve za nedoločen čas. Kandidati se lahko prijavite do 5. februarja.

Vrtec Lendava trenutno išče organizatorja prehrane in zdravstveno higienskega režima. Ponujajo zaposlitev za polovični delovni čas za nedoločen čas. Kandidati se lahko prijavite do 29. januarja.

Radenska pa išče pospeševala prodaje. Delo bo dobilo kar 10 izbrancev, ki bodo donili zaposlitev za polni delovni čas za obdobje 12 mesecev. Prijavite se lahko do 1. februarja.

V kolikor vas zanima delo prodajalca drobne kmetijske mehanizacije, se lahko potegujete za delo v podjetju Turopolje iz Murske Sobote. Ponujajo zaposlitev za poln delovni čas za obdobje šest mesecev. Prijavite se lahko do 9. februarja.

Avto Krka POM pa išče dva tehnika kontrolorja na tehničnih pregledih, in sicer v Gornji Radgoni in Ljutomeru.  Ponujajo delo za polni delovni čas za nedoločen čas, prijavite pa se lahko do 2. februarja.

Zdravstveni dom Ljutomer pa išče zdravnika specialista pediatra. Izbrani kandidat bo dobil stalno zaposlitev za poln delovni čas. Prijave so odprte do 20. februarja.

Poleg izbranih del pa v Pomurju v teh dneh povprašujejo tudi po diplomiranem fizioterapevtu, konstrukterju, čistilcih, elektromonterjih, ključavničarjih, kuharjih, natakarjih, varilcih, voznikih in drugih poklicih. Vsa razpisana delovna mesta si lahko ogledate tudi TUKAJ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      27.01.2016 ob 6:34 pauzer, malo počivam po 40.let gost

      bravo zavod, đentlmeni, kar tako naprej, ne hitite imamo še čas 35 let, da se zaposlimo, samo prijatelje razdvojite, lahko delamo tudi do 105. leta starosti

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      27.01.2016 ob 9:24 smrkci gost

      To ni niti kaplja v morje,zavajate brezposelne ljudi tako mlade kot njihove starše,ki še imajo delati 5,10,15 let do penzije.Zavod za zaposlovanje in delodajalci trgujejo z delavci kot z sužnji,če zavod delodajalci da sedem tisoč eurou bo delavca zaposlil za šest mesecev potem ga pa odpusti in vzame drugega,pa makar je bil delavec dober,za mene so vsi delodajalci in s,p največji tajkunu v državi zavod za zaposlovanje jim pa liže rit.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      27.01.2016 ob 18:12 gost

      Razpis na CSD je zgolj formalnost. Vse je že dogovorojeno kdo bo dobil zaposlitev.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      27.01.2016 ob 20:59 gost

      "Razpis na CSD je zgolj formalnost. Vse je že dogovorojeno kdo bo dobil zaposlitev." - hm takšna trditev terja kakšen dokaz

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.