https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Mogoče ne biti pomeni biti?

Kdaj: Sreda, 10.02.2016 ob 19:00

Kje: Murska Sobota, Gledališče Park Murska Sobota

Mogoče ne biti pomeni biti?

Gimnazija Franca Miklošiča Ljutomer – USTVARJALNI VEČER POEZIJE, GLASBE IN MODE

Scenarij in režija: Gašper Lovrec, Tanja Trajbarič Lopert, Irena Štuhec.

Avtorji kreacij: Martina Korošec, Lara Varga, Inje Kačar, Laura Čeh, Tajda Kous, Iva Grilec in Mojca Jevšek,Niki Cigan, Katja Šemen, Sara Šemen in Beno Lah, Megi Tinev, Luka Šabjana, Tamara Duh, Filip Kulčar, Erik Gostonj, Sara Šac.

Izvajalci poezije: Luka Antolin, Lara Varga, Urška Otrin, Erik Gostonj, Nino Dotto, Mojca Jevšek, Gašper Lovrec.

Glasbeni izvajalci: glasbena skupina The Flow, Maša Marič, Lara Varga, Filip Kulčar.

Dijaki ljutomerske gimnazije so se ob pomoči mentoric lotili kreativnega iskanje odgovora na vprašanje bivanjske problematike današnjega časa.

Sodobne umetnosti so se lotili nekoliko drugače. Oblikovali so »modne« kreacije iz povsem neobičajnih materialov, izhodišče za razmišljanje pa so bila aktualna dogajanja v svetu, tako družbena kot ekološka. Da bi zanimiva oblačila pokazali javnosti, so pripravili odrski dogodek, na katerem so prikaz prepletli z glasbo in izbrano poezijo Ch. Baudelaira, E. Kocbeka, W. Shakespeara, P. Nerude, K. Koviča, S. Gregorčiča ter dijakov Mojce Jevšek, Nika Fariča, Megi Tinev.

Brezplačne vstopnice pri blagajni Gledališča Park od 1. februarja.

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.