https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Uhvati ritam

Kdaj: Sobota, 13.02.2016 ob 13:30

Kje: Murska Sobota, Hiša sadeži družbe

Predava: TAJA VEROTI - TJAŠA, socialna delavka, ki je vrsto let delala v Vzgojnem zavodu, mednarodno potrjena NLP trenerka in NLP master coach ter priznana numerologinja, ki si je zadala za poslanstvo, kako prižgati radost in čustveno svobodo v ljudeh.

Program delavnice: vsako leto nosi s seboj smeh in jok, uspeh in poraz, blaginjo in revščino, ljubezen in osamljenost … Večinoma čakamo, kaj bomo dobili, kaj nam bo leto prineslo. Lahko pa letos naredite nekaj novega: ne čakate, kaj bo, ampak se naučite usmerjati energijo leta in izkoristiti njen vpliv. Kaj se boste na tej delavnici naučili? Točno boste spoznali, na katero področje se bo usmerjala energija leta v vašem življenju. Tam se vedno nekaj zgodi. Če samo čakate, se najpogosteje nekaj raztrešči. Lahko pa to silo uporabite sebi v prid. Natančno boste izvedeli, kako koristno uporabite energijo leta. spoznali boste nekaj konkretnih pristopov, s katerimi boste uspešneje odstranjevali ovire. Naredili si boste osebni zemljevid, ki vas bo varno vodil čez ovinke in krivine leta 2016.

Obvezne predprijave: plačila poravnana do 10. 2. 2016 so 19 EUR, po 10. 2. 2016 pa 33 EUR.

Prijave: taja.veroti@gmail.com ali 031 535 581

Vljudno vabljeni!

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.