https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO: Noro pustovanje s Parnim valjakom v Gornji Radgoni

Gornja Radgona, 06.02.2016 ob 15:03  

Študentsko mladinski klub Klinka iz Gornje Radgone je včeraj pripravil nori in edini pravi Fašenk na sejmišču v Gornji Radgoni.


Organizatorji so pripravili zares enkratno in več kot noro pustno zabavo. Letošnja je bila še posebej glasna, plesna in slikovita. Manjkali niso niti slastni pustni krofi. Obiskovalci so se zelo dobro pripravili in potrudili glede mask tako, da so prišli v zares lepih in izvirnih maskah. Pestrost mask in njihova dovršenost sta bili zavidanja vredni. Številne odlične ideje in izvirne maske so bile prava paša za oči.

Organizatorji so najlepše maske tudi nagradili. Med najlepše skupinske maske so se uvrstile BUTELJKE, PREDATORJI IN REGRATI. Zmago so odnesle navihane punce, ki so se našemile v REGRATE.

Obiskovalce je zabavala glasbena skupina PROTI TOČI – PROTI POLEDICI, ki je poskrbela za odlično vzdušje in plesne ritme ne glede na »vremenske razmere«. Predstavil se je tudi nadarjen in tehnično podkovan bobnar SIMON ŠKRLEC, ki se je slovenski javnosti prvič predstavil z nastopom v oddaji Slovenija ima Talent. Za vrhunec dogajanja je poskrbela legendarna glasbena skupina PARNI VALJAK. Slednja je s svojimi hiti dodobra razgrela množico in jih zabavala vse do jutranjih ur.

Vel fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      08.02.2016 ob 14:43 gost valjak gost

      Bez južnih brača ništa, pa še sto slik, beda. Pisati pa še vedno ne vete, pa slovnice ne poznate, žalostno što se že lehko piše. Nemrete se popraviti, pa vas več nemo čitali.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.