https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GOSPODARSTVO

Avto Rajh postal Fordov trgovec leta 2015

13.02.2016 ob 9:00  

Naziv Fordov trgovec leta 2015, ki podeljuje družba Summit motors Ljubljana, je tokrat prejelo pomursko podjetje Avto Rajh. Fordov trgovec leta je častni naziv za trgovca, ki je ob doseganju najvišjih standardov kakovosti in zastavljenih poslovnih rezultatov, obenem v največji možni meri poosebljal vrednote znamke Ford. 

 

Predvsem zadovoljstvo uporabnikov

»Podjetje Avto Rajh že več kot dvajset let sodi v sam vrh storitev avtomobilske panoge in je vseskozi eden izmed ključnih gradnikov zgodbe o uspehu znamke Ford na slovenskem trgu. Želimo jim obilo uspeha in odličnega dela tudi v prihodnje«, je povedal direktor Summit motors Ljubljana David Jurič. 

Eden izmed pomembnih kriterijev pri izboru Fordovega trgovca leta je zadovoljstvo uporabnikov, ki ni zgolj vljudnostna gesta, ampak merilo, ki neposredno vpliva tudi na poslovni rezultat pooblaščenega trgovca. Podjetje Avto Rajh se je v tem pogledu ponovno izjemno izkazalo.

Jedro podjetja so sodelavci

Prejeti naziv je potrditev, da je podjetje na pravi poti in da so stranke deležne odlične  storitve. Zagotavljanje zadovoljstva uporabnikov pa je v veliki meri odvisno prav od odlične, strokovne in dobro uigrane ekipe podjetja Avto Rajh, ki deluje na dveh lokacijah – v Ljutomeru in v Murski Soboti. 

»Odlično in pravočasno opravljeno delo je nujen, a ne zadosten pogoj uspešnega poslovanja. Pomembno je ohranjati zaupanje strank, vedno imeti njihovo zadovoljstvo na prvem mestu. Tako smo se navadili razmišljati in delati, tako nadaljujemo v prihodnje. Strankam se iskreno zahvaljujemo za izkazano zaupanje«, je povedal direktor Avto Rajh prodaje Dušan Rajh.

Direktor Avto Rajh servisa Damjan Rajh je ob tem izpostavil, da »sodelavke in sodelavci podjetja so že dvajset let jedro podjetja, končni rezultat našega dela in vse nagrade so v prvi vrsti pohvala njihove strokovnosti, inovativnosti in človečnosti. Vsi skupaj smo zelo smo motivirani za dobro delo v prihodnje. V tem duhu se učimo iz napak, širimo znanja in ekipo ter obseg storitev«.   

Tudi vključevanje v lokalno okolje

Družba Avto Rajh s svojim delovanjem prispeva k uspehu podjetij in posameznikov v Pomurju. Obenem izkazuje družbeno odgovornost skozi angažma in podporo izbranih zanimivih dejavnosti in projektov v lokalnem okolju (nogomet, Vinska kraljica Slovenije, delovanje društev in druge aktivnosti), ki bogatijo vsakdan vseh generacij. 

Zahvaljujoč dobremu delu in izjemni prodajni mreži je znamka Ford v letu 2015, s tržnim deležem 6.61 odstotka, dosegla odlične rezultate v Sloveniji. K temu so prispevale številne novosti v ponudbi in široka paleta Fordovih vozil.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      13.02.2016 ob 14:30 podjetnik gost

      ČESTITKE ! Bilo bi prelepo, če bi imeli več takih podjetnikov. Sam sicer vozim drugo znamko, ampak Rajhovi, "Kapo dol". Veliko uspeha vam želim!

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.