https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: ZTE boljši od Polane

Zalaegerszeg, 14.2.2016  

Za nogometaši Polane je prva pripravljalna tekma pred spomladanskim delom prvenstva, le-to so odigrali proti madžarskemu drugoligašu ZTE-ju v Zalaegerszegu. Tekma je bila, zaradi slabega vremena in pogojev, odigrana na igrišču z umetno travo, domači pa so bili v generalki pred nadaljevanjem svojega prvenstva, ki se začne prihodnji vikend, boljši s 7:0.

Kot je poudaril Jože Vori, trener Polane: "Danes je bil za nas začetek s prvo tekmo, nasprotnik je bil kvaliteten, mi smo komaj na začetku priprav, po desetih dneh smo šli na nasprotnika, ki je tik pred prvenstvom, v polni pripravljenosti in je z nami odigral generalko. V prve pol ure smo imeli nekaj pol priložnosti, nato je prišel, za to fazo priprav, normalen padec zaradi težkih nog, na težkem igrišču z umetno travo se nismo niti tako dobro znašli, kot bi se na travi. To je bila zaslužena zmaga domačih, mi smo se pa predstavili v dobri luči v prvem delu prvega in drugega polčasa, ostali čas pa so bili domači boljši. Zadovoljen sem s pristopom igralcev, rezultat je bil danes v drugem planu, najbolj pomembno pa je, da smo odnesli brez poškodb."



Za Polano so danes igrali: Farkaš, Gjergjek, Kranjec, Gerencsér, R. Žalik, Denša, Horvat Kapun, Sačer, S. Žalik, Boroš in Vori, v nadaljevanju tekme pa so priložnost dobili tudi Slúka, G. Kotnjek, Ž. Kotnjek, Magdič, Klujber in Petek.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija