https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Aktualne zaposlitve: iščejo se varilci, kuharji, cvetličarji, nadzorniki meje in drugi poklici

17.02.2016 ob 10:00  

Na spletni strani Zavoda RS za zaposlovanje smo preverili katero so aktualna prosta delovna mesta v Pomurju.

 

Pomurski Avtocenter podjetje za prodajo in servisiranje vozil d.o.o. išče avtokleparja, avtoličarja in avtomehanika.

Hiša Daril išče cvetličarja/aranžerja za enoto v Murski Soboti, Gornji Radgoni, Lendavi in Ljutomeru.

Iskani so  še varilci, vozniki tovornih vozil, kuharji, fizioterapevti, natakarje, inženirj lesarstva, zavarovalni zastopniki in drugi.

Fotografija je simbolična, arhiv pomurec.com

Policija je na svoji spletni strani objavila razpis za zaposlitev novih policistov – nadzornikov državne meje. Iščejo okrog 150 kandidatov predvidoma na območju policijskih uprav Ljubljana, Koper in Novo mesto. Pogoji so mede drugim dokončana vsaj srednja stopnja izobraževanja, da za kandidata ne obstaja varnostni zadržek, da nima dvojnega državljanstva, ni član politične stranke in ustrezne psihofizične sposobnosti. Prijava je možna do konca februarja. 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      17.02.2016 ob 12:17 ms gost

      Plače pa 620 € in še vprašanje če delavec dobi plačo .Ja pa šoferje bodo vozili z magnetom na getribaj to zahteva prevoznik

      11 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      17.02.2016 ob 14:20 gost

      Tan jim zaposleni štrajkajo ka majo premale plače nove ljudi pa iščejo!? Ka tej do tudi delali za minimalec ali do včasik napredovali?

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      17.02.2016 ob 16:38 gost

      Kje pa bojo delali. NAJBRŽ V AVSTRIJI da jih pol naša mačeha država lahko OBDAVČI . LAŽNIVCI LEVIČARSKI zavajalci lastnega NARODA.

      10 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        17.02.2016 ob 20:07 gost

        Ne mešaj doplačilo davka. To je druga tema in JA morali ga boste plačati kot vsi državljani RS.

        3 9 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      17.02.2016 ob 18:28 aladin gost

      Jaz podpišem takoj, če me povabijo... zato plačo, ki jo prejemajo policisti in za to delo, ki ga opravljajo grem takoj v POLICJO!!! PRIPRAVLJEN SEM PA DELO POLICISTA OPRAVLJATI TUDI ZA MINIMALCA BREZ KAKRŠNIH KOLI DODATKOV, upam, da bodo vodilni to sporočilo videli, im me kontaktirali. Prošnja poslana, zdaj pa upanje, da me povabijo na te teste, ipd.

      15 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      17.02.2016 ob 20:06 gost

      Da se boš lahko pol pijan vozil pa ostale prekrške nekaznovano delal. Sam da boš policist, pardon inkasant!

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        17.02.2016 ob 20:21 aladin gost

        pa kaj potem, važno da bom imel stalno zaposlitev in zelo dobro plačo (vsaj 2x višjo kot jo imam sedaj kot delavec) za delo, ki ga bom opravljal in da plača 5. v mescu bo na računu. Sej pa to delo vsekakor pripravljem opravljati tudi za minimalca, tako da ...

        2 2 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      17.02.2016 ob 20:29 gost

      Taki tečajniki so itak najhujši potem ko enkrat dobijo značko in orožje. Jebejo narod in si zdravijo svoje frustracije. Policisti ki so dali skozi 4. letno šolanje so v veliki večini "normalni" Pa veliko sreče s prošnjo.

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      17.02.2016 ob 21:36 dragotin gost

      Sem kuhar in iščem delo

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      17.02.2016 ob 23:53 janez gost

      Aladin ima prav. Plača je sigurna. Regres je zagotovljen. Če si bolan ali imaš bolnega otroka, ti šef ne tišči knjižice pod nos. Penzija prej, kot drugje in veliko višja. Socialna varnost je zagotovljena. Sedaj se vidi, da se varnost na cesth nič ni zmanjšala. Še obratno. Nesreč je manj. Obstajajo tudi dobri in pošteni policisti. Te bi bilo potrebno nagraditi. Ostale, ki pa to niso pa odpustiti in število zmanjšati. Inkasantov res ne rabimo. Tako, da bi takšen sistem, kot je sedaj ob stavki bil kar pravi. Za to plačo grem tudi jaz v Policijo. Šef nam vsak dan govori, da ni denarja in ne bo plač. Sam si pa kupi nov luksuzni avto. Še kredita ne dobim na banki. So mi rekli, da imam nesigurno službo. Bolje malo manjša plača in sigurno delovno mesto, kot večja plača in si lahko drug dan že na cesti.

      7 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      18.02.2016 ob 7:20 gost

      Najprej se naj prešteje koliko policistov pade pri nas na 100.000 prebivalcev in koliko v sosednjih državah pa boste takoj ugotovili,da jih je pri nas velliko preveč. Moj predlog je vsepovsod, kjer hodita dva okoli lahko delo opravlja eden, pa boste imeli takoj dovolj policistov ali pa še preveč. Ali pa morata biti dva, da je en vodja ali šef, drugi pa delavec.

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      18.02.2016 ob 8:32 gost gost

      Bravo gost Janez! Za slovenske razmere je policist sanjska služba. Sigurna služba za nič dela. Za srednješolsko izobrazbo mesečno prejemajo najmanj 900,00 evrov. Vse ostalo je laž.

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      18.02.2016 ob 12:46 711 gost

      gost- aladin...saj brez dodatkov je malo več kak minimalna plača gost-gost...z dodatki, kerih je bilo decembra dosta zaradi praznikof in ker so mi mogli spraviti vre na nulo (16 ur izplačila, kere san pošteno oddelal) pa je resno bilo 997 eur, moren pa povedai ka je to najbokša plača v leti gost-janez...s tabo se pa čist strinjan ka inkasantov ne nucamo, san san mnenja ka smo policaji za to ka liden pomagamo, žal pa šefi vijdijo samo statistiko in če ne delaš tak kak šef pravi (kazniti vsakoga ka ga vijdeš) si pač najslabši policaj na postaji, samo san se s ten sprijazno. moren še pa povedati, ka sodelavci v prejšnjih dveh firmah kak san delal, keri delajo nadure pa na terene, me krepko šijejo v plače kero man zdaj kak policaj.

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      19.02.2016 ob 8:11 gost

      dedk nejsan mel problema nigdar spolicijo samo sestrinjam zatakše delo kadelajo tej policaji to lejko delajo deca kaodijo vpeti razred škole kadrugo nevej nacesti kelku sipil čejin nepaše plača panaj da odpovid paide vproizvodju padevidu kak sedela pa poglednite skašnimi avti sevozijo policaji otket njim penezi drugo nej ka gradnejo čije tak mala lača

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      20.02.2016 ob 20:58 Karmenca gost

      Če ste ne pijani pa se vozite po predpisih vas nihče ne more kaznovati. Če je res minimalna plača, pač je. Če Glih ne verjamem. Saj pa koliko pa nas dela za minimalno plačo? Če ima kdo jajca naj pokaže plačilno. To vam je dovolj za to delo kar ga opravljate.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      20.02.2016 ob 21:38 gost

      Vsaki poklic treba cenit in treba ga pošteno delat.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      21.02.2016 ob 8:53 gumij gost

      Tou je vse JANŠA kriv tou on vse rihta sigurno.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.