https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

MLADI

Otroci iz Vrtca Ljutomer na Dnevu odprtih vrat Občine Ljutomer

19.2.2016  

Občina Ljutomer se je pridružila akciji Skupnosti občin Slovenije in organizirala tradicionalni Dan odprtih vrat. Vodstvo Občine Ljutomer se je odločilo, da predstavi dela in naloge občine najmlajšim občanom.

 

Tri skupine otrok iz Vrtca Ljutomer in njihove vzgojiteljice sta v sejni sobi sprejela županja Občine Ljutomer mag. Olga Karba in direktor ljutomerske občinske uprave Tomislav Zrinski. Najmlajšim sta na njim razumljiv način predstavila dela, ki jih opravljata ter spregovorila o nalogah občinskega sveta in občinske uprave. Otroci so ta dan izvedeli tudi podrobnosti o občinskih simbolih (grb, zastava). Ker je Občina vključena v projekt Trajnostna mobilnost, ki spodbuja k zdravemu načinu življenja občanov in zmanjšanju onesnaženosti okolja, je županja predstavila tudi Peš in kolesarsko karto, ki je bila izdelana v okviru tega projekta. Županja in direktor sta odgovarjala na številna vprašanja mladih obiskovalcev, ki so obisk v občinski zgradbi zaključili s prleško pesmijo.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      19.02.2016 ob 12:34 Ivanka gost

      Zloraba otrok v politične namene, res pritlehno ravnanje.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      19.02.2016 ob 12:43 gost

      Ivanka--neumnica ! Od malega se morajo otroci učiti in naučiti kje in kako priti do lahkega zaslužka in da tukaj ni potrebno biti preveč pameten in lep , razen županje seveda !

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      20.02.2016 ob 3:01 ura dela tika taka gost

      joj kak je bilo lepo pri teti olgici, škoda da ne bilo z nami naše vrteške tete kera je z odprtim srčekom pomagala vrtec v Gresovščaki dol zapreti. Škoda ka ne bilo strica copatoja, ka bi nam razloža, kak se dugi odpišejo, pa ka bi nam malo razkazal še mestno hišo. Joj kak smo se fajn meli.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      23.02.2016 ob 2:19 teta Pehta gost

      Pa glih tota ja šla to gor, ki je prišla brez izobrazbe v vrtec v slüžbo. Jeni ded je pač bija udbaš pa se je dalo. Ve sestra od ove, ki se polek Olgice tak hinavsko smeje je tüdi prišla brez izobrazbe po politične linije to za perico. Zaj pa cela pametna deco vzgoja pa drűgin vzgojitelcan soli pamet. Vačik jin najč do gležja ne segne.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      23.02.2016 ob 16:25 Nekoč so pred njim bežale ovce gost

      Ali je res nek polopismeni udbovec uporabljal čudežne palčke iz Vrhnike?

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.