https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

Tri mlada dekleta želijo na veliko pustolovščino po Evropi, s klikom jim lahko pomagate to željo uresničiti

19.02.2016 ob 14:00  

Tri sošolke iz srednje šole so se odločile, da se podajo na zadnjo veliko pustolovščino preden si ustvarijo kariero, se poročijo in zaživijo v domovih polnih glasnih otrok. Dobre prijateljice so skupaj doživele že marsikaj in obiskale marsikateri kotiček sveta. Njihova popotovanja so začele kot popolne začetnice, skozi leta in bogate izkušnje pa se počasi oblikovale v profesionalne avanturistke.

 

Adventure3PhD: Anja Misja, Špela Fras & Urška Planinšek

 »Vsaka od nas je nekaj posebnega in drugačna od ostalih, vse pa nas druži skupna strast: potovanja, pustolovščine in še enkrat pustolovščine! Trenutno sicer vsaka na svojem koncu sveta, vendar ko se združimo in odpravimo na pot nas nič ne more ustaviti, razen mogoče prihod nezemljanov. Spoznajte nas še bolje tako, da si pogledate naš video. Če vas prepričamo in menite, da smo prava ekipa za nepozabno potovanje po Evropi brez denarja, brez telefonov, samo z nekaj Red Bulli, ki bodo predstavljali našo valuto, prosimo, da ga delite po svojih spletnih kanalih da nas tudi vaši oboževalci spoznajo in všečkajo in nam tako omogočite to nepozabno doživetje«, pravijo dekleta iz Pomurja. 

Red Bull Can You Make It izziv pošilja študente v tednu dni čez Evropo, brez denarja seveda

Izziv trenutno izziva 165 študentskih ekip iz več kot 50 držav vsega sveta na misijo, da bi prepotovali Evropo zgolj v tednu dni, pri čemer bo edina plačilna valuta kaj drugega kot Red Bull. Popotovanje po Evropi bo temeljilo na pustolovščini, šarmu in strategiji, in zastavlja vprašanje: ali vam bo uspelo (Can You Make It)?

Povezava do videa, kjer lahko za dekleta ekipe Adventure3phd tudi glasujete se nahaja tukaj TUKAJ

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      19.02.2016 ob 17:06 Pfg gost

      IN TAU JE TE CLANEK, KI SE VELIKO OBJAVI??!!!!??? Ka se van mejsa???

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      19.02.2016 ob 17:36 Herman gost

      če se dobro plača se vse objavi :)

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      19.02.2016 ob 18:04 Pfg gost

      S cim pa one placajo? S keson dvomim. Verjetno dobivajo socialno stipendijo in studejrajo druzboslovje. Tak ka de te izlet vrhunec njihovega zivljenja:)

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      19.02.2016 ob 22:09 grobar gost

      Navoščljivost pa taka. Mij Prekmurci,bi v navoščljivosti,bilij prvaki svejta. Sran nas je lejko. Nej čuda,da se cejla SLO znas smigej. Bravo Prekmurci.

      9 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      19.02.2016 ob 22:57 gost

      Zdenka Sir nebi vas pusto z ms do ljubjane, ka ste tak antipatične,ka vas nišče nebi štel cuknoti ;) Pa nej zameri na man že par piv v riti ali prekmurci smo tak nevoščeni ka soside nebi pusto ka ma malo čarnoga za nohton, če mi tuj nemamo ;) Dikline so se zajšele SAMO TAK DALE !!!!

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      19.02.2016 ob 23:38 Urška - Adventure3PhD gost

      dragi moji! včasih so stvari ZASTONJ! samo prosit je treba oz. predlagati. Ampak ne.. dajmo bit vsi negativni..ker itak ves svet smrdi in so ljudje podkupljeni! klasični Janezi! Pa en lep pozdrav iz Španije!

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      20.02.2016 ob 0:14 M gost

      Najprej se je treba naučiti živeti z Janezi in šele nato iti v svet. ;)

      1 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        20.02.2016 ob 13:39 gost

        Zato pa sem ze sla v svet!;) in da se lahko tukaj kaj novega naucim, ter.. Kaj pridonesem nazaj v Slovenijo. Ker nic ne pade z neba. Vcasih samo kaksen kokos, pa se to ne v Sloveniji ;)

        4 2 Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      20.02.2016 ob 7:29 pfg gost

      Evo dikline so se oglasile:) in sedaj smo kritiki, ki napisemo realno navoscljivci. A JE TAU SMISELNI CLANEK DA SE OBJAVI NA POMURCI????? po vsej logiki neje!

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      20.02.2016 ob 8:46 gost

      Seveda ka je samo, samo ste jin nevoščljivi, ker si tega ne upate in je lažje doma v varnem zavetju, po možnosti pri mami

      8 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      21.02.2016 ob 21:21 gost

      BREZ VEZE

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      23.02.2016 ob 12:13 gost svet gost

      Precej drzno takole prositi za denar za pot okoli sveta. Drugi še za kruh nimajo pa ne fektajo. Sicer pa bi marsikdo rad kam šel, pa, če nima denraja, pač ne gre. Tako, da take absurde raje več ne objavljajte. Dekleta se pa naj skulirajo in živijo v mejah zmožnosti.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      23.02.2016 ob 15:00 gost

      Gost SVET vse si napisal ker živiš v STVARNOSTI zato ni potreben več komentar kake želje sram vas bodi nekatere mame ne morejo kupit svojim MALČKOM dovolj hrane .

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.