https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KULTURA

FOTO: V Murski Soboti navdušil Jaka Kopač New York Quartet

21.02.2016 ob 11:00  

Včeraj je v gledališču Park v Murski Soboti nastopil priznani slovenski saksofonist Jaka Kopač. Predstavil je svoj navi album z naslovom Present, ki ga je posnel lani v New Yorku. K sodelovanju je povabil zvezde ameriškega džeza Orrina Evansa, Vicenta Archerja in Willieja Jonesa III.


Kvartet je predstavil kompozicije Jake Kopača, ki so nastale med letoma 2012 in 2015. Glasba je prijetna za poslušanje in prepleta tradicionalne oblike jazza s sodobnejšimi stili. Koncert je potekal v sklopu kvartetove februarske evropske turneje. 
Zasedba: Jaka Kopač – saksofon, Orrin Evans – klavir, Vicente Archer – kontrabas, Willie Jones III. – bobni.

Jaka Kopač, ki sodi med najprepoznavnejše instrumentaliste mlajše jazzovske generacije pri nas, je magistrski študij končal na eminentni Sibeliusovi akademiji v Helsinkih na Finskem in se glasbeno izpopolnjeval v New Yorku, kjer je svoje izvajalske veščine kalil tudi na številnih jam sessionih po tamkajšnjih slovečih klubih.

Več fotografij v spodnji fotogaleriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      21.02.2016 ob 14:36 gost

      lepo, bravo.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.