https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

POLITIKA

SD predstavili svojega kandidata za župana občine Puconci, Ivana Pintariča

Puconci, 22.02.2016 ob 10:00  

Predsednik SD mag. Dejan Židan in pomurska poslanka SD Marija Bačič sta minuli teden v Puconcih predstavila županskega kandidata Ivana Pintariča za nadomestne volitve v Občini Puconci. Županski kandidat Socialnih demokratov Ivan Pintarič se je v svojem programu zavzel za nadaljevanje zastavljenih projektov pokojnega župana Ernesta Nemca in predstavil nekaj svojih prioritet, ki jih bo uresničil, če bo prejel zaupanje občank in občanov. Svoj volilni program bo kandidat za župana Pintarič podrobneje predstavil volivkam in volivcem v prihodnjih tednih na terenu širom občine.

 

Predsednik SD Dejan Židan je na predstavitvi poudaril, da je Pintarič dober kandidat, ki bo lahko veliko naredil pri nadaljenm razvoju občine, prav tako pa si Socialni demokrati želijo, da bo tvorno sodeloval s sosednjimi občinami, še posebej z MO Murska Sobota, ki jo vodi župan iz vrst SD dr. Aleksander Jevšek. Poslanka SD Marija Bačič je poudarila, da je potrebno v občini posebej skrbno paziti na socialne teme, ki se jih ne sme podcenjevati in županskemu kandidatu Ivanu Pintariču zaželela vse dobro v prihodnjem mesecu kampanje. 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      22.02.2016 ob 18:17 komiji gost

      Smo vidli kak je Židan z Jevškom sobočance nategno. Nas nede. Iti vij komunisti fajn z vašimi rdečimi kravatami koga drugoga nategavat. Židan & Co ste out pri ljudeh.

      9 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        22.02.2016 ob 20:57 Židan & Co gost

        nikaj jih je nej nategno ka bi drugi bili krivi , sami sebe so nategnoli , prostovoljno so šli na vol-išče , če so pa napačno zaokrožili so pa samni krivi !

        6 2 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      22.02.2016 ob 20:55 Cofko gost

      Kakši Pintarič, Lajče Novakov more to zaj dokonca spelate!

      4 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        22.02.2016 ob 21:05 gost

        Ja tak je Lajči, pa da do Pucončari še dale plačevali elektriko - ulično razsvetljavo železnicam, namesto da bi si železnica sama plačevala razsvetljavo železniške postaje v Puconcah. Je te Lajči sploh znal ka je potpiso.

        5 1 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      23.02.2016 ob 7:19 gost

      A sedaj so pa Nemcovi projekti kar na enkrat dobri? Pred volitvami pred 2 letoma, je bilo vse kaj drugo slišeti iz ust proti kandidatov? Ima dobre učitelje, ga hitro učijo politike.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      23.02.2016 ob 7:42 gost

      Sedaj je Murska Sobota postala rezervna destinacija za azilante. Hipotetično vprašanje je, ali s pomočjo koalicijske SD? Ali SD vojska dela po navodilih njihovega ministra in Židan po navodilih svojega firerja?

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      23.02.2016 ob 7:51 gost

      Pred dvema letoma sem bil na predstavitvah vseh kandidatov v moji vasi v občini Puconci, pa znan ka Pintarič proti Nemcu ni povedal nika, predstavljal je le svoj program. Eni drugi kandidati pa so proti Nemce meli povedati ves dosta, predvsem zdajšnji treči kandidat.

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      23.02.2016 ob 15:57 pali gost

      Zdaj so v modi župani, ki so bili ali pa so policisti.To je zelo slabo za občane.

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      13.03.2016 ob 22:34 gost

      gost-gost, prišli so strici iz ozadja, ki bodo iz občine pobirali reprezentančni denar in si basali že bogate žepe. Pa celo Milan je prišo, ja ka pa imamo mij od njega. Eni nimajo sramu. Ne nimajo!!!

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      28.03.2016 ob 12:20 gost

      gost. Čestitam kandidatu za župana, ki je sam z levo roko pometel Pintariča in Ficka in njihove strice, ki so prišli se mastit na pred- volilni golaš. Kako jih ni sram sprenavedenja in vlečenja volilcev za nos. Tokrat njim to ni uspelo.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.