https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

FOTO: Razkrivamo hišo Big Brother

26.02.2016 ob 7:51  

Tekmovalci resničnostnega šova Big Brother se bodo nocoj vselili v hišo, ki obsega 300 kvadratnih metrov, mi pa vam njene prostore razkrivamo že zdaj. Vselitvena oddaja je na sporedu nocoj ob 20. uri na Kanalu A.

 

Rdeča nit hiše Big Brother je slovenska gorska koča, saj imajo novi stanovalci na vrtu mogočno fotografijo najvišje slovenske gore Triglava. Ker gre za gorsko kočo, se elementi lesa, kamna in krzna ves čas pojavljajo. Osrednji del hiše je dnevna soba s kuhinjo, ki je v živih barvah. V jedilnici je masivna lesena miza s plastičnimi stoli, ki so delno slovenskega porekla. Kopalnica je kraljestvo ogledal, ki preprečujejo skrivanje pred kamerami. Najbolj romantična je spalnica, v kateri je šest zakonskih postelj in po stenah zelene tapete s snežinkami. Tekmovalci se bodo lahko razvajali v masažnem bazenu, ki ima pogled na Triglav.

V najbolj skrivnostnem delu hiše - spovednici - kraljuje lesen stol. Gre za pravi tron, kjer bodo tekmovalci Big Brotherju zaupali vse skrivnosti in laži.

Vselitvena oddaja resničnostnega šova Big Brother, v kateri boste spoznali vse tekmovalce, bo na sporedu v petek, 26. februarja, ob 20. uri na Kanalu A. S tem dnem bo tudi na VOYO omogočen vpogled v hišo, kjer boste prek kamer 24 ur na dan spremljali junake resničnostnega šova. Prvih 14 dni šova bo spremljanje možno brezplačno z registracijo.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      26.02.2016 ob 21:53 k gost

      Oj kak je to zanimivo za nekoga ka nema drüjge brige nego gda de big brader .podn od podna

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      28.02.2016 ob 9:16 gost

      Res najbolj BREZVEZNO vseh časov

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.