https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Evangeličani v DOSOR-ju

Radenci, 27.02.2016 ob 8:00  

Pred letošnjimi velikonočnimi prazniki se je pričel 40-dnevni post in tega so se pri božji službi v torek, 23. februarja popoldne, dotaknili tudi verniki evangeličanske veroizpovedi. V domski kapelici DOSOR-ja, Doma starejših občanov Radenci, so se zbrali tako stanovalke in stanovalci doma, kot tudi posameznice in posamezniki iz kraja Radenci.


Božjo službo je vodil duhovnik Mitja Andrejek, ob njem pa sta božjo službo popestrila s petjem kar dva glasbenika. To sta bila pevka Monika Novak in kitarist Miran Čarni. Vodila sta petje nabožnih pesmi, da so se udeleženke in udeleženci božje službe ob tem s petjem toliko lažje priključili. Je pa duhovnik Mitja Andrejek poudaril, da tokratni 40-dnevni post ni mišljen le kot odpovedovanju vsemu lepemu v življenju, pač pa naj bi ta čas služil še tesnejšemu zbližanju z bogom vsakega posameznika.

Je pa Andreja Klemenčič, ki ima v DOSOR-ju na skrbi duhovno oskrbo evangeličanov, po opravljeni božji službi vse povabila k prijetnemu srečanju in klepetu v domski kavarnici z imenom »Traminček«.

Lipe Juhart

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      28.02.2016 ob 21:05 gost gost

      Grozni napisani članek, slogovno - katastrofa.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.