https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Puno smeja popoldnejve

Kdaj: Nedelja, 06.03.2016 ob 15:00

Kje: Čepinci, Zadružni dom Čepinci

Macho (Matej Mertük) in Mejke (Boštjan Sinic) sta že dobra znanca »Čöpinskoga odra«. V tokratni predstavi vas bosta popeljala na izlet po Goričkem. Najprej se boste ustavili pri dveh sosedih, ki si vsak po svoje razlagata mejo med zemljiščema. Seveda se je lažje na smrt skregati, kot skleniti dogovor o tem, po katerem zemljišču teče »šanec«. Vaš naslednji postanek bo na železniški postaji, kjer mestna gospa in kmečka ženica zamudita na vlak. Priča boste prepiru, kjer se gospa in kmetica sporečeta brez ene same besede. Kot se za vsak izlet spodobi, se boste na koncu ustavili še v Oštariji pri mladi Gizi, ki ni preveč navdušena nad gradnjo avtoceste skozi Čöpince. Na odru se jima bo tokrat pridružila njuna dolgoletna soigralka Iva Gomboc, za odrom pa nepogrešljiva Mitja in Silvo. Nastopili bodo tudi učenci OŠ Šalovci.

Smeh do solz je zagotovljen!

Vstopnine ni.

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.