https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Ponuja se priložnost za ugoden nakup apartmaja v Moravskih Toplicah

03.03.2016 ob 7:00  

Če razmišljate o nakupu apartmaja v Pomurju, so morda kot nalašč za vas apartmaji v Moravskih Toplicah, ki se bodo prodajali po ugodnih cenah. Najcenejši je lahko vaš že za 31 tisoč evrov. Prodajali se bodo na spletni dražbi Unija. Dražba za kar štiri apartmaje v Moravskih Toplicah bo potekala 15. marca.

Poletje in s tem tudi čas poletnih dopustov se bliža, tako, da že marsikdo počasi razmišlja o tem, kje bo letos preživel dela proste poletne dni. Če niste ljubitelj morja in se najboljše počutite v domači, pomurski regiji, morda ni tako slaba ideja razmisliti o dolgoročni investiciji v domačem okolju. V apartmajskem naselju Sončni park Vivat v Moravskih Toplicah se bo, kot že omenjeno, 15. marca prodajalo štiri nove apartmaje. Dražba se bo začela ob 8.00, dražili boste lahko 12 ur, do 20. ure. Časa za vplačilo varščine in oglede apartmajev je torej 12 dni. A več o tem ob koncu našega članka.

Po poročanju Financ, bo izklicna cena 900 evrov za kvadratni meter (brez DDV), kar je 600 evrov ceneje od oglaševanih cen drugega ponudnika, ki v istem naselju prodaja podobne apartmaje. Z nakupom bo kupec dobil še druge ugodnosti v obliki popustov na gostinske in velneške storitve. Apartmaji so v štirinadstropnem vila bloku z mansardo. Štirje apartmaji, ki so predmet prodaje, so v lasti Hypove slabe banke Heta. Ta je za spletno dražbo dodatno znižala cene, od njihove zadnje prodaje za 110 evrov za kvadratni meter. Apartmaji so veliki od 28 do 54 kvadratnih metrov, izklicne cene pa so skupaj z DDV od 31 do 59 tisoč evrov. Vsak od apartmajev ima teraso in v celoti opremljene kopalnice, preostale prostore pa bo lahko vsak kupec opremil po lastnih željah in potrebah. Naprodaj sta dva enosobna in dva dvosobna apartmaja.

 

Pred prvo spletno dražbo boste imeli čas za oglede in vplačilo varščine, ki je za vsak apartma določena v višini desetih odstotkov izklicne cene. Vplačana varščina je nujen pogoj za sodelovanje na spletni dražbi.

 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.