https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO: Nora 59. Bujta repa v Ljubljani znova združila Prekmurce (1. del)

Ljubljana, 03.03.2016 ob 7:45  

Sinoči je bilo v prestolnici zopet pestro, saj se je v Festivalni dvorani odvijala tradicionalna, letos že 59. Bujta repa. Študentska zabava, ki že mnoga leta navdušuje s svojim kulturnim in kulinaričnim pridihom Prekmurja v Ljubljani, je tudi letos privabila številne mlade, ki so se zabavali vse do zgodnjih jutranjih ur.


Večer se je kot vsako leto začel s tradicionalno večerjo, nato pa so sledili koncerti uveljavljenih slovenskih glasbenih skupin. Mlade so najprej ogreli »The Cock Tails« iz Pomurja, nato pa je sledil nastop skupine »Carpe Diem«.

Vrhunec večera je sledil tik pred polnočno, ko so na oder stopili člani skupine »Hamo and Tribute 2 love«, ene trenutno najbolj popularnih soul-blues-rock skupin na slovenski glasbeni sceni. Mladim so predstavili skladbe z njihovega novega albuma ter nekaj starejših uspešnic, kot so: Rožice, Dejva bit čist bliz, Gremo se igrat boga, Do you believe in love.

Prekmurci so se zabavali vse do zgodnjih jutranjih ur ter tako opravičili sloves najboljše zabave v Ljubljani.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.03.2016 ob 10:28 smrkci gost

      Svaka čast prekmurskim študentom da prekmursko kulinariko predstavljajo.Sedaj so se politiki in vsi žabari dobro najedli ali (znažrli).

      13 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      03.03.2016 ob 12:53 DelR gost

      Tej gospod slavnostni gost (kao) naj pove 3 pozitivne stvari kere je napravo za Prekmurje oz. zakoj bi naj ga Prekmurci meli za svojoga? Po naglasi pitanje , če sploh je od tejc..

      11 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      03.03.2016 ob 13:13 gost

      ni, je štajerc

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      03.03.2016 ob 14:42 gost

      Bože moj....kak so te bujte repe pred 20 leti zgledale....zaj pa....

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.