https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KULTURA

FOTO: V Gornjih Petrovcih je ob materinskem dnevu za pesem in smeh poskrbel Franc Gorza z gosti

Gornji Petrovci, 07.03.2016 ob 7:05  

Že je skorajda tu, dan vseh mater, ki se vsak dan žrtvujejo za nas, da nam je v življenju čim lepše. Da to cenijo tudi pri njihovih ženskah in materah, so v občini Gornji Petrovci pokazali na najlepši možen način: s pesmijo, plesom in obilico smeha.

Vsem zbranim je v vaškem domu v Gornjih Petrovcih zapel Franc Gorza, ki je s tem koncertom hkrati obeležil tudi svojih deset let glasbenega delovanja. Le kdo ne pozna njegovih legendarnih pesmi, kot so: Raužica Gorička, Ribica mi cuka, Za rojstni dan, Mura, Mura……in še bi lahko naštevali, saj se jih je nabralo kar nekaj v desetletju glasbenega ustvarjanja. In vsega tega, in seveda še več, so se lahko naužile vse obiskovalke in obiskovalci  njegovega tokratnega koncerta. Na odru so se mu pridružili tudi glasbeni gostje: hčerka Bogdana, Lajči in Ivano Ostojič s svojo družino.

 

In medtem, ko je Franc Gorza z gosti poskrbel za dobro vzdušje z glasbeno in humoristično noto, je občina Gornji Petrovci poskrbela za organizacijo samega dogodka brez vstopnine. Tega dne prav gotovo nihče ni zapustil vaškega doma v Gornjih Petrovcih slabe volje, ampak so se obiskovalci lahko zabavali in nasmejali do solz.

Več fotografij v spodnji galeriji......

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      07.03.2016 ob 8:22 gost1 gost

      P a ka te Gorza vej pa naj bi pouzval JOŠARA-KLOŠARA pa bi puno bilou...

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      07.03.2016 ob 16:44 šalovci gost

      Mater keoko lidij gej prišlo da so še vinej stali ha,ha ....... somarge somareči sijte vsi vküper

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      07.03.2016 ob 21:34 gost

      Fajn bilo :)

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.