https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Strah, kriki in boj za preživetje kmalu tudi v hiši groze v Gornji Radgoni

Gornja Radgona, 10.03.2016 ob 7:00  

Verjetno se je že vsakemu izmed nas zgodilo, da so nas preganjale pošasti ali različni liki iz grozljivk. Ob tem smo bili nemočni ali jim nismo mogli pobegniti, ter smo bili srečni in si oddahnili, ko smo se prebudili in so bile le sanje. Kmalu pa boste vse našteto lahko doživeli v hiši groze v Gornji Radgoni.


Snovalci projekta House of Horrors želijo vaše najbolj hude in grozne sanje, ter nočne more prenesti in jih uresničiti v realnosti. Za vse pogumne pripravljajo najbolj grozljivo in najbolj strašno izkušnjo, ki ste jo kadarkoli do sedaj doživeli v življenju. House of Horrors je navdušila in prestrašila veliko občinstva širom sveta. Sedaj prihaja tudi v naše konce, natančneje v Gornjo Radgono, kjer lahko doživite edinstveno izkušnjo, ki jo nikoli ne boste pozabili.

 

Pogovarjali smo se z Alexom idejnim vodjem projekta House of Horrors, ki bo nagnal strah v vaše kosti. Alex nam je povedal, da so tovrstne vsebine zelo pogoste v tujini in po svetu. Pri nas česar podobnega še ni. Zato so se odločili, da bodo tovrstno izkušnjo in grozljivo doživetje ponudili svojim obiskovalcem. House of Horrors nastaja v Gornji Radgoni in priprave na otvoritev so že v polnem teku. Obiskovalce pričakujejo tako iz Pomurja, kakor tudi iz preostalih delov Slovenije, ter glede na geografsko lego njihove hiše tudi iz ostalih držav.

Z namenom, da bodo obiskovalcem pripravili zares enkratno in nepozabno izkušnjo, ki bo v vas zares pustila svoj pečat strahu in groze, so obiskali tudi podobne hiše v tujini. House of Horrors bo sestavljena iz večih prostorov, v katerih bodo srečali vse najbolj znane like iz grozljivk. S slednjimi se bodo soočili iz oči v oči in jih spoznali v vsej svoji »veličini« in grozi. Zelo veliko pozornosti namenjajo kvalitetni izvedbi zares grozljive izkušnje, ki bo čim bolj pristna, ter se bo odvijala na osebnem nivoju. Zagotavljajo, da bo lahko vsak izmed obiskovalcev občutil strah in grozo na svoji koži. Obiskovalcem želijo ponuditi nekaj novega, novo izkušnjo, ter spodbuditi druženje na »malo« drugačen način.

Za vse groze željne pripravljajo dogodek in predstavo v živo, kjer bodo na lastni koži občutili najglobje občutke strahu, groze, obupa in nasilja. To bo hiša, v kateri se bodo obiskovalci borili za preživetje in s tem dogodivščina, kot je še niso doživeli. Zagotavljajo zares grozljivo in nepozabno, hkrati pa popolnoma varno izkušnjo. House of Horrors bo vrata odprla konec meseca aprila v Gornji Radgoni. Hiša bo odprta tri dni ob koncih vikendov vse do oktobra 2016.

Iščejo pa tudi dva resna in zanesljiva sodelavca oz. pomočnika v hiši, in sicer enega pridnega fanta in eno prijetno punco. Prijavite se lahko na naslov: house.horrors@gmail.com.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      10.03.2016 ob 16:27 pecko gost

      Kdo pa so ustanovitelji? Zakaj ni navedeno celo ime? Nikjer ne zasledim.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      12.03.2016 ob 8:12 piki gost

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      18.03.2016 ob 12:24 rterterg gost

      www.erialepenet.ro are in componenta alte 3 site-uri , www.fisierulmeu.ro , www.ascuns.ro si www.serialepenet.ro

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      21.03.2016 ob 11:29 gost

      http://wzbsal.QuietDating.ru - g?aeË?120g?aeË?120

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      21.03.2016 ob 11:39 gost

      GOLD powder. We have currently for the export of 80 kilograms of gold (in the) gross whose characteristics are as follows: Nature: Gold powder. Quantity: 80 kg Purity: 97-98%, Quality: 22, 77 carats more. Origin: Republic of Ghana Price: 39 500 EUR / kg Impurity composition: 3% (primarily iron oxide) http://ow.ly/YFMav

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      16.04.2016 ob 1:05 raccon gost

      vstopnice 30€? na druzino 120-150€ omg

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      11.08.2016 ob 22:11 gost gost

      Kje točno je ta hiša v G. Radgoni ali Črešnjevcih? Mikrolokacija? Hvala.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.