https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KULTURA

FOTO: V Nedelici svečano ob praznovanju 8. marca

Nedelica, 13.03.2016 ob 11:15  

Kulturno društvo Rdeči zvonček Nedelica je v sodelovanju z Krajevno skupnostjo Nedelica pripravilo v gostilni Pri studencu svečano proslavo z zabavnim programom in druženjem žensk v počastitev 8. marca.

V kulturnem programu se je kot prvi predstavil otroški pevski zbor pod vodstvom Mateja Pucka. Za njimi je s harmoniko nastopil Jan Dominko.

Program sta s svojim nastopom popestrili Jožica Šuster in Sandra Kramar iz Dolnje Bistrice, ki sta se predstavili v vlogah Treze in Mariče na tematiko facebooka. S pesmijo so se predstavili ljudski pevci iz Nedelice. Učenke OŠ Turnišče Vika, Valentina in Ana Katarina so pripravile nekaj misli o mamicah. Pod vodstvom Nine Zver so se s plesnim nastopom predstavili otroci iz Nedelice.

Učenci Zoja, Aljoša Mitja in Mira so pripravili tudi nekaj misli o besedi mama. Nina in Nuša pa sta zapeli ob spremljavi harmonike, na katero je igrala Nuša. Znotraj kulturnega društva Rdeči zvonček deluje tudi gledališka skupina. Slednja je na tokratnem dogodku zaigrala predstavo - Kandidatura za županjo.

Vse prisotne je nagovoril predsednik Krajevne skupnosti Nedelica Ivan Prša. Na koncu pa še predsednica kulturnega društva Rdeči zvonček Nedelica Ivanka Muhvič.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      13.03.2016 ob 12:16 varašanec gost

      Lepo ste se potrudili Nedliščanci, saka Van čast. Varašanci zgled si trbej zeti ...

      14 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      13.03.2016 ob 13:29 gost

      Bravo Nedelica!!!

      12 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      13.03.2016 ob 16:01 nedličanec gost

      Odousti jim, saj ne vedo kaj delajo, bog pomagaj

      5 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      14.03.2016 ob 10:52 gost

      ka ste meli dan žena pa dan 40. mučenikov skupaj, vidi se šteri moški morajo biti pri svojih ženkah

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.