https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Šalovci, Bogojina in Grad bodo dobili pogodbene pošte

21.03.2016 ob 7:00  

Do preoblikovanja prihaja zaradi sprememb okolja in navad uporabnikov. Na Pošti Slovenije želijo racionalizirati poslovanje, sploh v manjših občinah.

 

Pošta Slovenije namerava v pogodbene pošte  preoblikovati pošte Šalovci, Bogojina in Grad. Projekcije namreč kažejo, da  Pošti Slovenije tudi po najbolj optimističnih scenarijih uvajanja novih storitev ne bo uspelo zagotoviti ustreznega ekonomskega pokritja najmanjših pošt. »Pogodbene pošte nam omogočajo racionalnejšo obliko poslovanja pošt, nižje stroške za poštne objekte in njihovo vzdrževanje, nižje stroške materiala, energije, amortizacije in dela,« pravijo na Pošti Slovenije.

Foto: Občina Grad

Zaposlenih ne odpuščajo 

V Pošti Slovenije imajo v tem trenutku 113 pogodbenih pošt, od tega 11 v Pomurju. Zaposleni na poštah, ki so jih preoblikovali v pogodbene, niso bili odpuščeni, ampak so zasedli ustrezna delovna mesta znotraj Pošte Slovenije. Datum preoblikovanja pošt v Šalovcih, Bogojini in na Gradu je odvisen predvsem od izbora ustreznega izvajalca pogodbene pošte na podlagi izvedenega javnega naročila,.

Kaj prinašajo? 

Pogodbene pošte so praviloma odprte dlje časa, kot stalne, prav tako ohranjajo predpisan visok nivo učinkovitosti, kakovosti in zanesljivosti izvajanja univerzalne poštne storitve po celotni Sloveniji. Uvedba pogodbene pošte pomeni, da je dejavnost pošte združena s samostojno dejavnostjo izbranega pogodbenika (trgovine, turistični uradi, krajevni uradi, lekarne, trafike, računovodski servisi ipd.). 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      21.03.2016 ob 11:35 gost

      distreaza-te cu un psiholog sau poate chiar un psihiatru frumoaso :* http://www.ascuns.ro/Blondaweb/

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      21.03.2016 ob 12:56 gost

      Kučan in Židan sta pa v Puconcih fajn dobila po p...i.

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      21.03.2016 ob 16:01 levnuhi mrš gost

      Folk v Puconcih ni tako naiven, kot je v MS, kjer je Židan prodal "povezovalnega" Jevška, zdaj pa le-ta povezujejo izklučno svoje podrepnike in Red Bull :)

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      21.03.2016 ob 16:51 gost gost

      Gost levnuhi, ne gobezdaj in ne primerjaj eno seljačko občino z mestno. Tu je župan, šteri ma vse reference in je že dokazo, kak se dela in nej samo dela zdrahe, kak se je delalo prle. Torej ne komentiraj nekaj o čemer nemaš pojma, pa boj zadovolen z županon šteroga si volo,ka pa še ne pomeni, ka je najboukši, mogouče za tebe..

      3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      21.03.2016 ob 19:42 gost

      gost - gost | 21.03.2016 ob 16:51 malo pazi na gezik. Jevšek ma v MS reference? Štere pa? Ka zaposlenim jemlje DNK sline, jih ustrahuje in vlada s tiranijo? Ka je pa te že napravo do zdaj ka se v Soboti ge kaj vidi? Naštej vsaj en projekt, pa mo te vidli što gobezda in što navaja argumente. Levaki ste še sigdar bili propast Slovenije. Zato Židan, Jevšek in Kučko, adijo. Folk vas je prečital. Puconci smo vam dali demokratično zaušnico.

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      24.03.2016 ob 15:27 iho13 gost

      http://www.ascuns.ro/andrea051991/ distreaza-te cu un psiholog sau poate chiar un psihiatru frumoaso :*

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.