https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Pohodniki že šestnajstič na pot v spomin na Marijo Vild

Dobrovnik, 19.03.2016 ob 11:00  

Planinsko društva Murska Sobota je pripravilo pohod – 16. Memorial Marije Vild na relaciji od Bukovniškega jezera do Moravskih toplic.


Pohodniki so se zbrali ob Bukovniškem jezeru od koder so se podali na pot v smeri Moravskih Toplic. Prvi postanek so imeli ob izviru Sv. Vida in potem nadaljevali pot v smeri Strehovec, skozi Filovski gaj vse do Bogojine, kjer jih čaka prva postojanka z malico.

Poleg članov organizatorja Planinskega društva Mura Murska Sobota se je letošnjega pohoda udeležilo še 18 pohodnikov iz PD Ravne na Koroškem, pohodniki iz PD Lendava, PD Bundek Mursko Središče in PD Matica Murska Sobota. Vodja pohoda je Alojz Bogdan.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      20.03.2016 ob 14:20 stevan gost

      Rejsan toti narod nema niksoga dela samo toti pohodi.Aja glavno jin je gesti in pijaca kšenki in ni treba doma kuhat.Ajaj opet na tuji racun si punijo debele bleke..

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.