https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Ta hip v Pomurju največje povpraševanje po medicinskih sestrah, bolničarjih in fasaderjih

Pomurje, 23.03.2016 ob 13:00  

Tudi ta teden smo pobrskali med razpoložljivimi prostimi delovnimi mesti, ki jih lahko te dni najdete v Pomurju.


Poleg delovnih mest, ki so objavljena na oglasnih panojih pomurskih zavodov za zaposlovanje, se lahko te dni potegujete še za naslednja prosta delovna mesta:

Kar osem bolničarjev negovalcev iščejo in sicer dva v Ormožu v CSO Ormož center za starejše občane, šest pa jih potrebujejo še v Domu starejših Rakičan. Opravljali boste manj zahtevna dela oskrbe. V obeh primerih gre za delo s polnim delovnim časom za obdobje 6 mescev. Kandidati se lahko v prvem primeru prijavijo do 25.3.2016, v drugem pa še samo danes 23.3.2016. V Zdravstvenem domu Gornja Radgona iščejo 6 srednjih medicinskih sester pripravnikov za delo v ambulanti. Prijave zbirajo še do jutri 24.3.2016.

Podjetje COLORLINE, gradbeništvo in storitve iz Apač išče dvanajst fasaderjev s polnim delovnim časom za obdobje 10 mesecev. Prijavite se lahko vse do 15.4.2016. Dva fasaderja iščejo tudi v podjetju Gradbeništvo Tkalec Peter Tkalec s.p. iz Odranec, kjer pa je prijava mogoča le do jutri 24.3.2016. Isto podjetje išče še pet gradbenih delavcev za pomožna dela v gradbeništvu. Delo je za obdobje 9 mescev s polnim delovnim časom, prijava pa je mogoča do jutri 24.3.2016.

Frizerja pa iščejo v podjetju Trgovinske storitve Zlata-shop, Zlata Sever s.p. iz Dolnjih Slaveč. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas in dvoizmensko delo. Prijave zbirajo po e-pošti vse do 2.4.2016.

Gradbeni tehnik pa dobi delo za nedoločen čas pri podjetju TTZ – Tesarstvo in trgovina Zadravec, Alojz Zadravec s.p. iz Beltinec. Prijave je mogoča do 25.3.2016. Tri keramičarje za polaganje keramike za obdobje enega leta pa iščejo v podjetju MM13 d.o.o. iz Gornjih Petrovcev. Prijavite se lahko vse do 21.4.2016. Slikopleskar dobi delo v Slikopleskarstvu – črkoslikarstvo Drago Ficko s.p. v Ljutomeru za obdobje 15 mesecev. Na zaposlitev preko prvega izziva se lahko prijavite do 6.4.2016.

Za obdobje 6 mescev s skrajšanim delovnim časom pa zaposlijo kozmetika v podjetju Salon lepote Vellnea Jerneja Horvat s.p. Prijavite se lahko do 31.3.2016.

Zaposlitev dobita tudi dva mizarja z zaposlitvijo za obdobje enega leta v podjetju MF mizarstvo Filipič Miran Filipič s.p. v Ljutomeru, s prijavo do 22.4.2016.

Išče se natakar na Počivališču na meji v podjetju za gostinstvo, trgovino, menjalniške in ostale storitve d.o.o v Lendavi. Prijava je mogoča do 25.3.2016. Natakarje še iščejo v Ljutomeru, Murski Soboti in Lendavi.

Prodajalca za nedoločen čas pa iščejo v podjetju Rosa moda d.o.o. v Lendavi. Prijave zbirajo do 21.4.2016.

Iščejo se tudi kuharji in picopeki v Murski Soboti, Gornji Radgoni in Ljutomeru. Zraven tega pa še tesarji, učitelji, varilci in vozniki, več podrobnosti pa lahko najdete na spletnih straneh Zavoda za zaposlovanje.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      23.03.2016 ob 15:13 nezaposlen akademik gost

      zdaj, ka su subvencije se išče, lani, ka država nej tolko dala, se ni iskalo nič, itak so že kandidati na spisku, samo malo formalnosti do zakonov trbej spuniti.Vse za določeno obdobje, torej potem pa spet na nove subvencije drugo leto

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      23.03.2016 ob 15:38 gost gost

      Larifari, če nemaš poznanstva, rodbine, ali še kaj drujgoga. To je realna slika zaposlovanja v Pomurji.

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      23.03.2016 ob 17:29 fizioterapevt gost

      lani san pouzval100 zidarskij pizdekov, da bi što koga nucal, zaj ka so subvencije, pa se takoj rabi lidij, seveda, ka je država plača, banda hudičeva

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. lopov
      23.03.2016 ob 19:45 lopov

      Tü so verjetno tüj takši ka delavci ne do dali plače po 3--4 mejsece ka znajo ka njin nišče nič nemre celo prevozniki ka tirajo šofejre ka vozijo z magnetami

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      24.03.2016 ob 0:15 števek gost

      Eni stalno iščejo delafce ka jin nišče dugo ne zdrži vseh sort pristiskov. Na konci še boj za plačo. Opet se išče nizko ali neizobražena delovna sila na minimalci. V Pomurji so vse pokradnoli ka se je dalo. Ko se bodo iskali ljudje z diplomami in visiko dodano vrednostjo se bo začela rast. Do takrat pa adijo Slovenija. Willkommen Avstria!

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      24.03.2016 ob 11:43 gost gost

      Ka pa tak dobroga v Prekmurji mamu, ka bi nucali visok kader, privatniki svoje tirajo že v petem pokolenju, tu notri ne pistijo nikoga, ka več zna od njij, edino, ka ostane je delo za minimalec, če si sposobnejši, pa te itak ne zaposlijo, ker stara bagra drma, ne vej pa do 4 šteti. tou san ži davno pravo, pa se je izkazalo za istinu, poglejte Nafto, Muro, pa še nekaj privatnikov, ka so zmrzuli do groba. Vse drugo so pa samoopevane družinske firme.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.