https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

GOSPODARSTVO

Na Pomladni sejem v Gornjo Radgono letos brezplačno

24.03.2016 ob 9:00  

Prihodnji četrtek bosta v Gornji Radgoni vrata odprla Pomladni sejem (sejem gradbeništva, energetike, komunale in obrti), ter mednarodni sejem trajnostnih tehnologij in zelenega sloga Green. Vstop bo tokrat za vse obiskovalce brezplačen.


Pomladni sejem bo od 31. marca do 2. aprila v Gornji Radgoni ponujal gradbeništvo, obrt in zaključna dela v gradbeništvu, urejanje okolice, gradbeno mehanizacijo, kritine, okolju prijazno ogrevalno in klimatizacijsko tehniko, les v gradbeništvu in bivanju, komunalni, vodovodni in kanalizacijski program ter čistilne naprave.

Obiskovalcem bodo med drugim na voljo svetovanja Ekosklada o nepovratnih sredstvih in ugodnih posojilih za večjo energijsko učinkovitost stanovanjskih stavb, brezplačna energetska svetovanja strokovnjakov ENSVET ter predavanja in individualni gradbeni nasveti strokovnjakov Gradbenega inštituta ZRMK. Mladi se bodo predstavili v tekmovanju v kamnoseštvu, v polaganju keramičnih ploščic in v izdelavi fresk.

Sejem trajnostnih tehnologij in zelenega življenjskega sloga GREEN bo istočasno predstavljal naravne parke, elektro mobilnost, naravne materiale, 3D tiskanje in skeniranje, trajnostna oblačila, zeleno gradnjo, prezračevanje in čiščenje, obnovljive vire energije, ekološko pridelavo, sadike, semena, rokodelstvo in trajnostno obrt ter socialno podjetništvo.

Foto: Utrinki lanskoletnega Pomladnega sejma (Vir: Facebook)

Vstop na sejemski dvojček bo prost, brezplačno pa bo tudi parkiranje.

Na Pomladnem sejmu se bo letos predstavilo 150 razstavljavcev iz petih držav, in sicer Slovenije, Avstrije, Italije, Madžarske in Nemčije. Predstavljali se bodo na prostoru, velikem 8.000 kvadratnih metrov.

Sejem Green je tokrat privabil 70 razstavljavcev iz štirih držav, in sicer Slovenije, Avstrije, Srbije in Švice, ki se bodo predstavili na 1.200 kvadratnih metrov velikem razstavnem prostoru.

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      24.03.2016 ob 15:23 popl gost

      Tata are cancer. Daca puteti sa ma ajutati... Imi e greu sa fac asta, dar n-am alta solutie. IBAN: RO36INGB0000999902507810 Titular ING: Tanase Adrian Alexandru Bitcoin: 1DJqBoozS5VJrVaugWiDdzib8tPWm28dtB

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      24.03.2016 ob 15:23 pištek gost

      Saj je logično, da bi morali biti vsi taki obiski sejmov brazplačni. Razstavljalci že plačajo astronomske vsote za košček prostora, ki ga uporabljajo. In v interesu razstavljalcev je, da pride čim več ljudi. Oni reklamirajo svoje izdelke in si želijo obiska. Tako, da je že itak vse mastno plačano. Razstavišče je nekoč postavilo ljudstvo. Naj se najde pogumnež z denarjem in si kupi tako velik prostor ter postavi vsi to infrastrukturo. Erjavec in kompanija so vse to dobili zastonj.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      24.03.2016 ob 15:33 wf335 gost

      GOLD powder. We have currently for the export of 80 kilograms of gold (in the) gross whose characteristics are as follows: Nature: Gold powder. Quantity: 80 kg Purity: 97-98%, Quality: 22, 77 carats more. Origin: Republic of Ghana Price: 39 500 EUR / kg Impurity composition: 3% (primarily iron oxide) http://ow.ly/YFMav

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.