https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GOSPODARSTVO

Elektro Maribor je zaposlil 89 sodelavcev, kmalu nove zaposlitve

02.04.2016 ob 9:30  

Družba Elektro Maribor je zaposlila 89 novih sodelavcev. V prihodnjem tednu načrtujejo še en razpis.

 

Družba Elektro Maribor obratuje, vzdržuje in razvija skoraj 16.000 km elektrodistribucijskega omrežja na svojem oskrbnem območju. Za realizacijo obsežnega investicijskega načrta v bolj robustna in pametna omrežja družba dodatno zaposluje. Februarja so zato že objavili razpis za nove sodelavce.

V teh dneh so sklenili delovno razmerje za določen čas z 72 osebami in sicer za delovna mesta monter, voznik strojnik, zidar, tesar in pomožni delavec. V naslednjem tednu bodo za nadomestitev upokojenih sodelavcev še z 9 monterji sklenili delovno razmerje za določen čas, z možnostjo podaljšanja in zaposlitve za nedoločen čas.

V teh dneh je družba tudi sklenila delovno razmerje za nedoločen čas z 8 monterji. Zaradi povečanega obsega del pa bodo sredi prihodnjega tedna objavili še en razpis za 11 elektomonterjev in voznika strojnika.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.