https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KOŠARKA

FOTO: Na državnem prvenstvu za mlajše pionirke v Murski Soboti ŽKK Pomurje tretje

Murska Sobota, 4.4.2016  

V soboto je v športni dvorani OŠ I Murska Sobota potekal sklepni turnir državnega prvenstva za mlajše pionirke. Mlade murskosoboške košarkarice so bile tretje in tako v tej starostni kategoriji dosegle največji uspeh kluba doslej.

 

Na zaključni turnir so se uvrstile mlade igralke  ŽKK Pomurje, Panterja Ilirije, Ježice in Grosuplja. V prvi tekmi je ekipa Panterja Ilirije premagala Pomurje s 56 : 26, v finalu pa še Ježico s 48 : 18. V tekmi za tretje mesto pa so Pomurke premagale Grosuplje s 40 : 21.

Državne prvakinje so tako postale košarkarice Panterja Ilirije, druge Ježica, tretje varovanke trenerja Davorina Poka - Pomurje in četrto Grosuplje.  

Naziv »Najkoristnejša igralka finalnega turnirja« je prejela Ula Ude (Panter Ilirija A), »Najboljša strelka finalnega turnirja  Anja Dragar (Ježica bele) in »Najbolj borbena igralka finalnega turnirja Aneja Stojko (Pomurje),  za »Najboljšo peterka finalnega turnirja« pa so bile razglašene Blaža Čeh (Pomurje), Anja Novak (Grosuplje), Katja Sever (Ježica bele), Ana Vita Mićunović (Panter Ilirija A) in Sara Garič (Panter Ilirija A).

Foto: FB ŽKK Pomurje

Foto: pomurec.com, FB ŽKK Pomurje

Več fotografij si lahko ogledate v spodnji fotogaleriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.