https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

OSTALI ŠPORTI

FOTO: Turniški strelci zmagali ekipno in posamezno na 25. Državnem tekmovanju v Trbovlju

Trbovlje  

Minuli vikend je potekalo 25. Državno prvenstvo z zračnim orožjem v Trbovlju. Med člani so ekipno postali državni prvaki člani Strelskega društva Turnišče s 1840,4 krogi v zasedbi Tadej Žalik, Robi Markoja in Uroš Maučec. Med mladinci pa so ekipno zmagali strelci iz ŠD Črenšovec. Naslov članskega državnega prvaka med posamezniki je osvojil Robi Markoja iz SD Štefan Kovač Turnišče.


Ta vikend je bil zelo uspešen za Pomurske strelce z zračnim orožje. Na 25. Državnem prvenstvu, ki je potekalo v Trbovlju je ekipa Strelskega društva Štefan Kovač Turnišče v zasedbi Tadej Žalik, Robi Markoja in Uroš Maučec s skupno 1840,4 nastreljanimi krogi osvojila naslov državnih prvakov. Zasledovalce SD Olimpija so premagali za 8,7 krogov.

Zlato medaljo in naslov državnega prvaka za 0,1 kroga osvojil Robi Markoja

Naslov državnega prvaka med člani posamezno je v finalu osvojil Robi Markoja z rezultatom 204,0 krogov in s tem za 0,1 kroga premagal drugo uvrščenega Željka Moičevića. Med člani je peto mesto osvojil še Mitja Černi iz SD Gančani, ter osmo Tadej Žalik iz Turnišča.

Med mladinci slavili člani ŠD Črenšovci

Ekipni naslov mladinskih prvakov z zračno puško so osvojili člani ŠD Črenšovci v zasedbi Žan Kelenc, Matjaž Škafar in Jan Nagy. Med posamezniki pa je ponovno zmagal Žan Kelenc. Med članicami je Saša Marija Ratnik iz SD Koloman Flisar Tišina osvojila peto mesto, osmo mesto pa sta osvojili Bianka Vogrinčič iz ŠD Črenšovci ter Nuša Špindler iz Ljutomera.

Državno prvenstvo za mlade bo v Turnišču

Prihodnji konec tedna bo v telovadnici Osnovne šole Turnišče potekalo državno prvenstvo z zračnim orožjem za tekmovalce do 17 let.

Foto: Arhiv ŠD Štefan Kovač Turnišče

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      04.04.2016 ob 20:39 gost

      mou de nas što braniti, samo jebi ga či nega več srak, ka so se drevje požagali, mij pa mamu zračne strelce, pazite, ka nebi kakši avion zadeli, super ste!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.