https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

Glinasti golobi v videospotu z Mišo Margan, Lollobrigidin računalnik prihaja v ponedeljek

04.03.2011 ob 12:03  

Videospot za single Falling from the stars, ki so ga Glinasti golobi prejšnji petek premirerno predstavili na koncert, je sedaj na ogled tudi na medmrežju. Te dni bo skupina tudi začela predstavljati single na večjih in manjših radijskih postajah po vsej Sloveniji. Z novim videospotom v ponedeljek tudi Lollobrigida.

Videospot je režiral Robert Hedzet, ki je nazadnje posnel videospot za novi Alyin singel "Tu in zdaj", drugače pa redno sodeluje s slovensko produkcijsko hišo KN Production. Za kamero je poskrbel David Burk, specialne FX efekte pa je prispeval priznan hrvaški grafik Dražen Zeljkovič.

Foto: Tanja Zrinski

Snemanje je potekalo na mariborskem letališču, natančneje v velikem najetem potniškem letalu. Fantje so k sodelovanju povabili tudi  bivšo sanjsko žensko in Playboyevo zajčico Mišo Margan, ki je v videospotu odigrala privat stevardeso.

Lollobrigida z novim spotom v ponedeljek

Lollobrigida (hrvaško-prekmurski bend) so nedavno snemali videospot, ki bo svojo premiero doživel v ponedeljek, 7. marca, ob 20:00. Poleg ekskluzivne premiere na regionalnem MTV programu in na MTV-jevi strani, si boste lahko med 7. in 13. marcem brezplačno naložili novi single "Kompjuter"! 

O videospotu in pesmi so člani skupine izjavili: "Kompjuter' je prava disco punk pesem za uživanje na plesišču, skakanje po postelji, petje med vožnjo in za veliko izgubo kalorij. Videospot je bil posnet v enem vikendu in je naš prvi high tech spot - projektorji, animacije, plesalci...Ampak nismo se spremenili, naslednji bo zopet 'trash."

Pod režijo spota se podpisuje Mishel Kovačić, snemalec je Danijel Bakotić, z animacijami in postprodukcijo se je pozabaval Dalibor Barić, s stiliranjem Ana Šafar in Željka Rončević, za frizure pa je poskrbela Ivana Marušić.

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.