https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

FOTO: Nafta ne popušča - Črenšovci nemočni v Lendavi

Lendava, 10.4.2016  

Nogometaši Nafte, ki so jesenski del prvenstva končali na repu razpredelnice, spomladi igrajo v zaletu in so še naprej neporaženi. Tokrat so, v 18. krogu 3.SNL vzhod pred okoli 200 gledalci, brez težav s 5:0 odpravili Črenšovce, ki so za nameček od 31. minute igrali tudi brez izključenega Törnarja.

Nafta - Črenšovci 6:0 (3:0)

1:0 - Vida (9.min), 2:0 - Biro (22.min), 3:0 - Bedo (25.min)

4:0 - N. Horvat (62.min - ag), 5:0 - T. Hozjan (68.min - ag), 6:0 - Vöröš (89.min)

 

Nafta: Valentić, Dodlek, Šprajc, Tarandek, Vida, Vöröš, E. Hozjan, Biro (od 71. M. Horvat), Zagorec (od 57. Šakušić), Bobičanec in Bedo (od 67. Poszgai).

Črenšovci: Miholič, T. Hozjan, Tivadar (od 51. Kramar), Skuhala (od 89. Korenč), M. Tompa, Tudjan, Bunderla, N. Horvat, Vuk, R. Tompa in Törnar.

Glavni sodnik: Nejc Gergič.

 

več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      10.04.2016 ob 9:41 Gost gost

      Ja, znalo se je, da se bodo Lendavčani pobrali. Po videnem v spomladanskem delu bodo z njimi imeli težave Beltinci, Odranci in Mura. Trenutno so najboljša ekipa lige...

      1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      10.04.2016 ob 10:18 Pejnez gost

      Dokeč plačuvlejo igralce med 400 in 600€ de šlo

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      10.04.2016 ob 10:54 Naftalin gost

      Čestitke Naftašem za zmago in tudi borbo, saj so kljub visoki zmagi igrali resno in bi lahko dali tudi deset golov. Črenšovčani so očitno po tistem, ko so zvedeli, da jih bodo izključili iz lige, popustili in nimajo več motivacije. Vseeno mi ni jasno, kak so lahko v Polani zmagali z 1-4, če pravite ka ni bla zmenjena tekma bla. To kaj so včeraj pokazali je blo nič od nič, še Naftini Veterani bi nudili večji odpor. Zdaj je treba zmagat domačo tekmo z Odranci, ki jiih niso premagali že od pantiveka, zdaj je pravi čas za to. V Lendavi morata pasti tudi Mura in Beltinci. Pa še vprašanje za Gorgone. Po incidentu v Martjancih vas ni bilo ne na Kuzmi ne včeraj na tekmi se ni navijalo. Govorilo se je včeraj na tribuni, da je skupina razpadla zaradi tistega incidenta in da boste navijali le še proti Muri. Jaz osebno nočem verjeti tega in upam ,da to ni res, ker vas klub potrebujke. Pa vidi se, da je v klub prišel Srečko Ilič. Včeraj so vstopnino dvignili kar na pet evrov-tolko jo ima druga liga, prav tako so ženske morale plačati vstopnino. Z takimi potezami ne boste privabili gledalcev, kvečjemu obratno, odgnali jih boste.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      10.04.2016 ob 12:09 Gost 7 gost

      Črenšovci ne bodo izključeni iz lige ker bo licenca pridobljena ker se bodo selekcije združile z NK Bistrica,razen ce si obstanek ne zagotovijo . Polana ni tekme pustila (ker je obcina placala za najem igrisca ) Nafta je zasluženo zmagala ampak si ni pripravila veliko šans 2 gola z prekinitev 2 avtogola in črenšovci z igralcem manj od 20 minute! Črensovci so se enakovredno kosali z gradom si pripravili sanše in na koncu izgubili..prav tako so se prvi polcas dobro kosali z Beltinci si pripravili dosti šans ki so ostale neizkoriščene

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      10.04.2016 ob 12:16 steefi gost

      vsi profesori, znalci nogometa v tuj kurac ligi, utihnite že enkrat, tou je fuzbal za pionirske lige, pejnez nega, lopovi baratajo z nogometom, vij budale se pa preseravrete što kaj ma v tuj ligi, domov čijsla v roki, eli pa na Muro elektrarne postavljt. Še malo , pa de suša ali neuraja, raj se brigajte kak tou preprečiti, pa papriko, pa paradajz, pa pšenico, pa ka de živalstvo ob reki Muri živelo, pa ka nede več telku kurvaraja med ljubitelji te NOGOMETNE igre, seratori edni zafuknjeni.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      10.04.2016 ob 12:25 Naftalin gost

      Gost 7 hvala za pojasnila. Glede neumnega rdečega kartona,ki ste ga prejeli še toliko, da je Nafta že vodila 3-0. ko je blo enako število igralcev na igrišču. Naftaši niso igrali niti z pol moči, ker to ni blo potrebno, saj je bil nasprotnik zelo slab. Priložnosti so bile za višji rezultat a sem z šestico več kot zadovoljen. Če drži to, da vas ne bodo izključili iz lige, potem upam da se poberete malo skup pa začnete nabirat pike. Raje mam, da v ligi obstanete Črenšovci, kot pa Čarda-Bakovci-Rakičan.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      10.04.2016 ob 12:33 gost

      S kom je pa nafta špilala? Turnišče, črenšovci,... Nafta vseeni ni tako dobra kot prve tri ekipe in proti njim bo izgubila. Je pa v redu da bo ostala v tretji ligi

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      10.04.2016 ob 14:25 gost gost

      Gost 7, očitno nemaš pojma kak se licenca za prihodnje leto pridobiva, preveri in potem komentiraj. Licenca za naslednjo leto se pridobiva na podlagi izpolnjenih vseh potrenih pogojev za minulo tekmovalno sezono, kar pa Črenšovci nimajo, dve mlajši selekciji, ki sta sicer bile prijavljeni v tekmovanje, nista odigrali nobene tekme in sta tako bile izključene iz tekmovanja. S tem pa klub nima izpolnjenih pogojev za pridobitev licence za naslednjo sezono. Glede te združitve; to so poskušali že lansko leto v mesecu avgustu in se niso dogovorili........ne na pamet, preverjeno pri bivšem predsedniku NK Bistrice.. Pejnez: ti očitno nimaš pravih informacij, daleč od tega, da bi se igralcem plačevalo takše peneze, kot si napsial. plačani so po učinku in dejansko dobijo premije za posamezno tekmo, ki so vedno plačane na prvem treningu po odigrani tekmi. Glede višine vstopnine: tudi dtugi klubi v tej ligi imajo vstopnino 5 €, ker pač treba po novem tudi državi kaj dati ( davčne blagajne), ženske vstopnino ne plačujejo samo v Lendavi, so jo že prej tudi v nekaterih drugih klubih....kdor nima 5 €, naj ne gre na tekmo. S tem denarjem pomagaš klubu, za katerega navijaš....in končno se je v Lendavi našlo nekja "bedakov", ki so poriktali zaveve in klub fukcionira kot je potrebno....

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        10.04.2016 ob 19:31 gost

        bobičanec je v avstriji doubo 700-800€ in te misliš ka de on šou v Nafto igrat ka de plačani na učinek ?!? hahaha

        2 0 Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      10.04.2016 ob 19:22 Naftalin gost

      Zadnji gost realen komentar. Meni pet evrov ni tesko dat za Nafto sem za ta klub na svoje stroške prevozil celo Slovenijo, vse slo stadione v prvi in drugi ligi ter seveda tudi tretji. Pravim le, da je za tretjo ligo pet evrov preveč. Ne moreta meti druga in tretja liga isto vstopnino, tega ni nikjer. 4 evre je bla realna normalna cena. V Martjancih in na Kuzmi sem za vstopnino plačal štiri evre, tak da ne verjamem da majo vsi klubi v tretji ligi 5 evrov. Po mojem le Nafta in Mura. Glavno, ka v soboto padejo Odranci, potem bom itak pozabil kolko je bla vstopnina. Moti me pa zakaj se ne sme sedeti več v častni loži. Ko smo bli v prvi ligi smo lahko, zdaj pa ne. Ne bi nič rekel, če bi bla častna loža zasedena z dvajsetimi kravatarji, a tam sedijo le trije štirje gospodi, ostala mesta so prazna. Saj ni res pa vendar je. Ne vem kaj si naj mislim o tem, v glavnem se na tribuni smejimo na ta račun, še redar, ki tam mora stati in ne sme dovoliti, da vstopimo v ložo pravi, da je to smešno in norost.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        11.04.2016 ob 9:21 gost

        Z VIP lože je itak najslabži pogled na igrišče. Tak da hočejo poskrbet za kvaliteto ogleda tekem. hehe

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      10.04.2016 ob 21:08 Stewen gost

      POLANA PREMAGALA ČRENŠOVČANE S 4:2 BRAVO!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      11.04.2016 ob 10:42 gost

      naftalin dosaden si

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      14.04.2016 ob 13:04 timi jancaric gost

      bravo nafta za zmago cestitke

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      14.04.2016 ob 13:07 gost

      črenšovci so za kurac polana pa se bole

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.