https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KULTURA

Razpisan foto natečaj – Zgodba starega mestnega jedra Lendave

Lendava, 15.04.2016 ob 16:00  

Turizem Lendava d.o.o., Foto Šimonka in Foto-video klub Lendava so razpisali foto natečaj Ulične fotografije na temo – Zgodba starega mestnega jedra Lendave. Foto natečaj je odprt do četrtka 31. maja 2016.

 

Namen foto natečaja je oživitev starega mestnega jedra. Razpisana je tematika ulične fotografije z zgodbo starega mestnega jedra. Na fotografskem natečaju lahko sodelujejo tako ljubiteljski, kakor tudi poklicni fotografi z največ štirimi fotografijami.

Foto: www.freeimages.com

Vsa prispela dela bo pregledala in ocenila 3-članska žirija. Pri ocenjevanju prispelih fotografij bo žirija upoštevala ustreznost razpisani tematiki, izvirnost in izpovednost del ter estetska in tehnična merila. Žirija bo izbrala najboljše fotografije in naredila izbor za razstavo v starem mestnem jedru Lendave. Najboljše fotografije bodo nagrajene in razstavljene v starem mestnem jedru Lendave v obdobju od 24.6. do 30.9.2016.

Sodelovanje na foto natečaju je brezplačno. Dodatne informacije v zvezi z natečajem najdete v prilogi.

Fotogalerija

Komentarji

info_outline

Opozorilo

Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.