https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

MLADI

Mladi Prekmurci trenutno na 40. mestu, pomagajte jim do višje uvrstitve

14.4.2016  

Do vrha lahko pridejo z več objavami na socialnih omrežjih s strani bralcev.


Minuli torek se je trojica mladih Prekmurcev podala na več kot tisoč kilometrov dolgo potovanje brez denarja in mobilnega telefona med Berlinom in Parizom. Tekmovanje organizira priznan proizvajalec energijskih pijač in bo trajalo do 19. aprila.

Pomagajte jim do višje uvrstitve

Trenutno se ekipa Prekmurcev, nadeli so si ime Threesome, nahaja v nemškem Stuttgartu, kjer nabirajo točke do višje uvrstitve. Eden glavnih kriterijev za to je število odzivov na socialnih omrežjih. Pri tem pa jim lahko izjemno pomagate tudi vi z zgolj enim klikom na njihove objave.  

Vse, kar morate storiti, je klikniti na spodnjo fotografijo in potem deliti objavo na Facebooku ali Twitterju (desno spodaj na fotografiji so ikone za objavo).

To bo mladim Prekmurcem prineslo dodatne točke v boju za višjo uvrstitev.

Trenutno se izmed 156 ekip nahajajo na 40. mestu. Z vašo pomočjo so lahko hitro še višje. Združimo se in jim pomagajmo s skupnimi močmi.

    Komentarji

    1. gost
      14.04.2016 ob 17:53 gost

      Zakaj?

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      14.04.2016 ob 19:47 In gost

      Bravo, čestitke mladim, dajmo levi in desni breg Mure, smo ali ne.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.