https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Magna Steyr iz Gradca z letom 2017 zaposli 3.000 novih delavcev

19.04.2016 ob 10:00  

Podjetje Magna Steyr iz Gradca je proizvajalec avtomobilskih delov, v katerem že dandanes dela več kot tisoč Slovenk in Slovencev, večina iz okolice Maribora in Pomurja. Zaradi ugodnih razmer na avtomobilskem trgu tudi v prihodnje obljubljajo zaposlitev za tri tisoč novih delavcev.

Na delo v tujino vsak dan odhaja okoli 14 tisoč Slovencev in Slovenk, večina ravno v sosednjo Avstrijo. V podjetju Magna Steyr, ki ga je leta 1889 ustanovil slovenski izumitelj in proizvajalec vozil Janez Puh, danes pa je del podjetja Magna milijarderja Franka Stronacha, so do zdaj razvijali in izdelovali več različnih avtodelov in avtomobilov. Tako na primer tudi Mercedes-benz razreda E in G, Aston Martin rapide, BMW X3, Audi TT in Peugeot RCZ. Od leta 2017 pa bi naj izdelovali tudi eno od različic prvega športnega terenca Jaguar F-pace.

Po poročanju Siol.net, se bo trenutno zaposlenim Slovencem in Slovenkam v bližnji prihodnosti pridružilo še tri tisoč novih delavcev, od tega jih bo prav gotovo velik delež spet iz okolice Maribora in Pomurja. V prvi fazi zaposlovanja, ki bo v začetku leta 2017, bo podjetje Magna Steyr zaposlilo tisoč novih sodelavcev, predvsem avtomobilske tehnike, mehatronike, avtokleparje in strojne inženirje. V naslednji fazi zaposlovanja pa bodo zaposlili še okoli dva tisoč nekvalificiranih delavcev.

Foto: reuters/Herwig Prammer

Poleg plače med 1.300 in 1.800 evri neto, zaposlenim še številne druge ugodnosti

Plača v podjetju znaša med 1.300 in 1.800 evri neto. Poleg tega pa vsem zaposlenim nudijo vznemirljive delovne naloge, obljubljajo možnost osebne rasti na delovnem mestu in številne ugodnosti za zaposlene. Zaposleni so soudeleženi tudi pri dobičku. Če bi si želeli postati del ekipe Magna Steyr, lahko na njihovi spletni strani izpolnite obrazec za prijavo na delovno mesto v proizvodnji, nato boste dobili termin za razgovor.

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      19.04.2016 ob 19:40 Stewen gost

      KAJ PA MOBILNOST? - Na zgornji članek sem pričakoval plaz - takšnih ali drugačnih odmevov - toda vse je tiho. Mar zadeva nikogar ne zanima? Je vzrok "slaba" plača? Slovenski Furs, ki bi rad kasiral? So vsi "mladci" , na katere računajo, že zaposleni? Vprašanja se kar vrstijo. Osebno pa menim - in ne mi zameriti - nezaposleni, ki bi se lahko zaposlili (seveda ne vsi od 10.000 Pomurcev) "čakajo" doma, misleč, da jim bo kdo ponudil delo v domači "okroglini". Žal tega ne bo! Treba bo zgodaj vstajati in prevoziti nekaj deset kilometrov. - Stric iz Amerike, ki me je lani obiskal, je povedal, da se je vozil s "caro" kar 100 km daleč. - Gradec pa je seveda bliže.Nauk: moraš biti mobilen, gibčen.... ali pa greš rakom žvižgat.

      9 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      19.04.2016 ob 20:20 gost gost

      imate super firmo v Pomurju, če niste sposobni delat, pripeljejo invalide in delajo namesto vas, seveda vi svoje dobite.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      20.04.2016 ob 16:16 gost

      Magna dela projektno kar pomeni da trenutno potrebujejo delavce na par mesecev. Ne gre za neko resno službo za nedeločen čas...

      1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      01.11.2016 ob 16:43 gost

      a tu v tem podjetiju zaposlujejo tudi invalide...???

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      09.12.2016 ob 6:26 gost gost

      kako je pa s tem narejeno v Magni če si oddaljen več kot 60km?

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.