https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ZABAVA

Doživite adrenalin in romantiko na dvodnevnem prvomajskem potepu s KPŠ-jem

19.04.2016 ob 12:00  

V organizaciji Kluba prekmurskih študentov bo od 27. do 28. aprila 2016 potekal že tradicionalni Prvomajski potep. Gre za enega izmed projektov Kluba prekmurskih študentov, ki je namenjen sprostitvi in raziskovanju novih krajev med študenti in drugimi udeleženci.

Letos se udeleženci odpravljajo na dvodnevno potovanje, na katerem se bodo sprostili in si privoščili adrenalinsko zabavo v zabaviščnem parku Gardaland, ki velja za največji tovrstni park v Italiji. Po celodnevni zabavi od Gardskem jezeru, se bodo udeleženci izleta odpravili v Verono, kjer bodo tudi prenočili.

KPŠ na potepu zagotavlja tako romantiko Romea in Julije, kot tudi adrenalinsko doživetje

Po nočitvi se bodo udeleženci odpravili proti centru Verone in si, v spremstvu strokovnega vodnika, ogledali znane trge v mestnem jedru. Tam ne bodo zgrešili niti znamenitega balkona mlade Julije, seveda pa se bodo ob tem spomnili njene tragične zgodbe z Romeom. Na voljo bo tudi nekaj prostega časa za druženje in samostojno raziskovanje. V popoldanskih urah se bodo udeleženci izleta odpravili nazaj proti Murski Soboti.

Tokratni izlet se drži rdeče niti prejšnjih podobnih projektov Kluba prekmurskih študentov, saj vzpodbuja udeležence k raziskovanju novih in neznanih krajev. Letošnja posebnost je adrenalinski pridih izleta, saj bo obisk zabaviščnega parka Gardaland ob Gardskem jezeru eno izmed razburljivejših doživetij med dvodnevnim popotovanjem.

Na izlet se je možno prijaviti v pisarni Kluba prekmurskih študentov, v Dvorcu Rakičan v času uradnih ur, in na Mladinskem servisu (v stavbi knjižnice). Rok za prijavo je sobota, 23. april 2016 oziroma do zapolnitve mest.

Udeležba na izletu za polnopravne člane znaša 60€, za nepolnopravne člane 80€ in za neštudente 105€. Kontaktna oseba: Barbara Sečko, Klub prekmurskih študentov, elektronski naslov: barbara.secko@kps.si, telefon: 041 503 755.

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.