https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

FOTO: Odranski in murskosoboški kickbokserji uspešno nastopali v Trebnjem

27.4.2016  

V Trebnjem je potekalo 2. kolo državnega prvenstva v kickoboksu. Na njem so tekmovali so uspešno tekmovali tudi odranski in murskosoboški kickbokserji. Člani kickborskerskih klubov Kickbokisng klub Odranci in Kickboksing klub Murska Sobota so tekmovali v kategorijah kick lightu in ring disciplinah, hkrati pa je potekal 2.turnir za point fighting. Turnirja se je udeležilo 266 tekmovalcev iz 24 klubov. David Žibrat pa je slavil naslov državnega prvaka v full contactu za leto 2016.


 

Rezultati kick light:

1.mesto Jernej Horvat (Murska Sobota) starejši dečki do 47 kiogramov

1.mesto Tilen Dzafič (Murska Sobota) člani do 63 kilogramov

2.mesto Dominik Leskar (Murska Sobota) mladinci do 94 kilogramov

3.mesto David Lukman (Odranci) člani do 79 kilogramov

5.-8.mesto Nikola Geršanov (Odranci) člani do 84 kilogramov

5.-8.mesto Tadej Sinič (Odranci) člani do 84 kilogramov

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.