https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ZABAVA

FOTO: Kingstoni obnoreli černelavsko občinstvo

Černelavci, 02.05.2016 ob 7:00  

Športnemu društvu Černelavci uspela odlična prireditev ob njihovi 40. obletnici delovanja skupaj z glasbeno skupino Kingston, Matjažem Javniškom in letalskimi vragolijami Petra Podlunška.

Športno društvo Černelavci je ob svojem jubileju organiziralo celodnevno prireditev z bogatim športnim, kulturnim in zabavnim programom. Prireditev se je odprla z revijalnimi nogometnimi tekmami, ki so potekale skozi celotni dan. V teku dneva so se odigrala srečanja med ŠD Černelavci in Klub malega nogometa Sončni park Vivat, ŠD Kupšinci in Polana veterani, Černelavci veterani proti občinski upravi, slovenski in hrvaški zdravniki. Vrhunec nogometnih srečanj je bilo srečanje med reprezentanco Slovenije in Hrvaške, ki so jo sestavljali bivši reprezentanje obeh držav.

V teku dneva je zraven športnega dela potekal zanimiv kulturni in zabavni program. Vrhunec kulturnega programa je bil nastop Matjaža Javšnika, ki je obiskovalce zabaval z zanimivimi šalami in prigodami iz vsakdanjega življenja. Športno društvo Černelavci se je v sklopu slavnostne prireditve zahvalilo svojim najbolj zaslužnim članom za delavnost, ki so ga izkazali v teh 40. letih delovanja kolektiva in černelavskim društvom, ki so pomagali pri pripravi prireditve. Med prireditvijo so zbrane obiskovalce pozdravile tudi Frčafele s svojo plesno točko. Prireditev se je udeležil tudi župan Mestne občine Murska Sobota Aleksander Jevšek, ki je pozdravil vse udeležence in zaželel srečno delovanje ŠD Černelavci tudi v prihodnosti. Sledila je postavitev mlaja, ki je potekala ob glasbeni spremljavi Soboške godbe. Ob koncu je vse udeležence presenetil Peter Podlunšek, ki je pripravil odlično akrobatsko točko s svojim letalom.

 

Vrhunec prireditve se je zgodil v večernih urah, ko so oder zavzeli DJ Tommy Boy in glasbena skupina Kingston, ki je s svojimi uspešnicami, kot so Ulica nori, Danes je moj dan, Mini bikini, Tam tam tam, Ko sije luna na obalo in mnogo drugih glasbenih hitov, s kateremi so razgreli černelavsko množico.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija