https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Na Goričkem izvedli Dual Slalom Adrijanci 2016

Adrijanci, 5.5.2016  

V Adrijancih so bili priča zanimivemu kolesarskemu spektaklu.

Na Goričkem je bila organizirana zanimiva prireditev Adrianjci Dual Slalom 2016, ki sta ga organizirala kolesarska kluba ERKOFF Adrijanci Trail Center in Kolesarki klub Kicker.

Gledalci so bili priča zanimivi kolesarski disciplini dual slalom. Gre za zanimivo kolesarsko dirko, kjer dva tekmovalca premagujeta ovire vsak na svoji progi istočasno. Nato tekmovalca progi zamenjata. kajti vsak tekmovalec se spusti prvo po rdeči in modri progi. Zmaga tisti tekmovalec, kateri doseže prvi dve zmagi, sporočajo pravila organizatorji prireditve.

Kljub slabemu vremenu so gledalci uživali v kolesarskih vragolijah tekmovalcev, ki so jo izvajali od najmlajših do resnih tekmovalcev, ki so se spopadli za končna priznanja. Ob tem so gledalci uživali ob spretnostih vožnjah tekmovalcev ter videli tudi nekaj spektakularnih padcev, ki so jih doživeli tekmovalci.

Tekmovanje je potekalo v štirih kategorijah, saj so tekmovali tekmovalci v moški, ženski, otroški in v  best crash kategoriji. V moški kategoriji je bil najboljši Dušan Lepoša iz KK Kicker. Najboljša ženska tekmovalka je bila Eva Jurca iz Tam Racing Team. Med otroci je slavil Ty Rošker iz KK Kicker. V kategoriji best crash je bil najboljši Aleš Gomboc iz ŠD Sveti Jurij.

Ob tem se organizatorji zahvaljujejo vsem sponzorjem, gledalcem in tekmovalcem, ki so se udeležili tega zanimivega kolesarskega spektakla na Goričkem.

REZULTATI:

MOŠKI

1. Dušan Lepoša (KK Kicker)

2. Miran Vauh (KK Črn Trn)

3. Aleš Gomboc (ŠD Sveti Jurij) 

ŽENSKE

1. Eva Jurca (Tam Racing Team)

2. Aneja Đurinek (KK Bula)

3. Andreja Gaber (ŠD Sveti Jurij)

OTROCI

1. Ty Rošker (KK Kicker)

2. Jakob Cigut

3. Rene Roj

Več fotografij v spodnji galeriji...

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.