https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Aktualna prosta delovna mesta v Pomurju

04.05.2016 ob 14:00  

Pobrskali smo med razpoložljivimi prostimi delovnimi mesti, ki jih lahko te dni najdete v Pomurju. Zaposlitev dobijo medicinske sestre, električarji, elektroinstalaterji in elektromonterji, gradbeni delavci, natakarji in drugi poklici.


Poleg delovnih mest, ki so objavljena na oglasnih panojih pomurskih zavodov za zaposlovanje, se lahko te dni potegujete še za naslednja prosta delovna mesta:

Dva bolničarja negovalca I – pripravnika iščejo za obdobje 6 mesecev v CSO Ormož center za starejše občane d.o.o. Prijave so možne do 6.5.2016.

Podjetje VELKMAR, industrijska montaža in ostale storitve, d.o.o. išče pet delavcev za sestavljanje kovinskih delov za delo v delavnici v tujini s polnim delovnim časom za obdobje šestih mesecev. Prijave zbirajo do 7.5.2016.

Dve diplomirani medicinski sestri v intenzivni terapiji III iščejo v Splošni bolnici Murska Sobota. Opravljali bosta dela zdravstvene nega bolnika v okviru strokovne usposobljenosti. Delo je za nedoločen čas s polnim delovnim časom. Prijavite pa se lahko še jutri 5.5.2016

Pet električarjev za delo v tujini išče podjetje TIKAM SERVIS, montažne storitve, d.o.o. s polnim delovnim časom in za nedoločen čas. Prijave zbirajo do 6.5.2016. Poleg tega električarje iščejo še v podjetjih HDS Skupina, distribucija razkužil, d.o.o., Situacija-plus, gostinske, gradbene in druge storitve d.o.o., Taja EMS, družba za turizem in storitve d.o.o. in SM logistika d.o.o. Kar deset elektrikarjev iščejo v podjetju Montaže Tehnik, tehnične storitve montaže, inštalacij, d.o.o. za polaganje kablov in vezavo električnih omaric. Zaposlitev je za nedoločen čas s polnim delovnim časom. Prijave so mogoče do 26.5.2016.

Ta teden so zelo iskani tudi elektroinstalaterji. V podjetju Salijaj gradbeništvo in trgovina d.o.o. iščejo pet elektroinstalaterjev za obdobje enega leta. Prijave zbirajo do 6.5.2016. Elektroinstalaterje iščejo še druga podjetja. Več prostih delovnih mest je razpisanih za elektromonterje. Tri elektromonterje iščejo v podjetju AORA d.o.o, za obdobje enega leta s polnim delovnim časom. Prijave so možne do 11.5.2016. Elektromonterje iščejo še podjetja PlanMont d.o.o., GKG d.o.o., Dorssen mont d.o.o., Elektal trgovinsko in storitveno podjetje d.o.o. in Profimond d.o.o.

V Ljutomeru dobi zaposlitev za nedoločen čas s polnim delovnim časom frizer v podjetju Posredništvo in frizerski salon Hermina Marinič s.p. Prijavite se lahko do 6.5.2016.

Zaposlijo tudi gozdarja za nedoločen čas s polnim delovnim časom. Zaposlijo ga v podjetju Biomasa Jakoša Mihael s.p. gozdarstvo. Prijave zbirajo do 14.7.2016.

Kar trideset gradbenih delavcev za določen čas tri mesece iščejo v podjetju Gradbeništvo Ramadan Sahitaj s.p. iz Murske Sobote. Prijave so možne do 26.5.2016.

V Lendavi dobi zaposlitev za določen čas 8 mesecev inštalater strojnih inštalacij v podjetju Režonja, remont, proizvodnja, servis, montaža in trgovina d.o.o. iz Velike Polane. Prijave so možne do 18.5.2016.

V Ljutomeru dobi zaposlitev za nedoločen čas komercialist v podjetju Murales d.d. Iskal bo nove trge ter skrbel za obstoječe kupce, pripravljal analize in poročila, skrbel za marketing in rast ter pospeševanje prodaje. Vsi z ekonomsko izobrazbo se lahko prijavijo do 14.5.2016.

V Gornji Radgoni se iščeta kuharja v podjetjih Gostilna in picerija Kostanj, Matej Žnuderl s.p. in v podjetju Finalist, zaključna gradbena dela, Marko Vogrinec s.p. Več natakarjev dobi delo v Murski Soboti, Lendavi in Ljutomeru. Za več podrobnosti pobrskajte na spletni strani ZZRS.

Na Občini v Odrancih pa zaposlijo podsekretarja v občinski upravi. Zaposlitev je za nedoločen čas s polnim delovnim časom. Prijave so možne do 7.5.2016.

Podjetje Roškarič gradnje d.o.o. iz Radencev pa išče pet polagalcev tlakovcev. Opravljali bodo dela polaganja tlakovcev in ostala zidarska dela. Delovno mesta so za določen čas enega leta s polnim delovnim časom. Prijavite se lahko samo še danes 4.5.2016.

Prodajalce iščejo podjetja Kmetijska zadruga Lenart z.o.o., Prleški avto dom d.o.o. in Slaščičarna Jasmina, Jasmine Derviši s.p.

Računovodja dobi zaposlitev za določen čas 12 mesecev v podjetju Biro M-14 d.o.o. Prijave zbirajo do 12.5.2016.

Samostojnega strokovnega delavca za podjetništvo in raziskovalno dejavnost iščejo v podjetju Zavod za turizem in razvoj Lendava za obdobje enega leta. Prijava je možna še jutri 5.5.2016.

Dve srednji medicinski sestri za opravljanje pripravništva po predpisanem programu pa iščejo v Zdravstvenem domu Gornja Radgona za določen čas šest mesecev. Prijave so možne do 4.5.2016.

Podjetje Carthago iz Odrancev pa išče vodjo planske službe. Zaposlitev je za določen čas. Prijava je možna do 12.5.2016.

Zdravnika specialista pediatra pa iščejo v Zdravstvenem domu Ljutomer s polnim delovnim časom za nedoločen čas. Prijave so možne do 12.6.2016.

Več podjetij išče tudi voznike in zidarje. Vsa trenutno razpisana delovna mesta si lahko ogledate TUKAJ.

    Komentarji

    1. gost
      04.05.2016 ob 21:40 ms gost

      TIKAM SERVIS .......... Delali do te pa niti domov ne do mogli ka plače ne do dobili .Tej ka iščejo preko zavodov delavce so oderuhi nič drüjgo

      10 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      05.05.2016 ob 9:45 administrator gost

      ko boga vas prosim, dajte mi zriktat službo na zavodu, sem sposoben 4 ure sedeti, 1 uro imeti malico v lokalu, 1 uro se sprehajati po zgradbi, 1 uro brati časopic, 1 uro si pripravljati delovno mesto(očistiti stol in za sabo ga pospraviti po končanem napornem delu), ter 6x poklicati prijatle. Šifra: končana administrativna šola - 18 mesecev

      11 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.